Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit kell tenni, ha a közösképv...

Mit kell tenni, ha a közösképviselő nem tart éves közgyűlést? Egy éve vettem egy lakást, de a hazban lakó kképviselő teljes önhatalommal tesz mindent, mintha sajátja lenne a ház. A régi lakók mindent ráhagynak, az újakat pedig semmibe veszik.

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amíg nem kérnek pénzt, meg nem látsz be a dolgokba, regisztrálj. Amint meglátod mennyit és mit kérnek, akkor hagyd abba.

Olyan, hogy bolthálózatok termékeit kell tesztelni, az marhaság. Mint mondtam, arra megvannak ezek a szakhatóságok.

Szerintem ebből egy garast nem fogsz látni, mert ez is csak egy pénzlehúzás lesz. Várd ki mennyit kérnek. Ha gondolod, hogy az beáldozható, tedd meg, de én biztos nem csinálnám.

2010. okt. 21. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs, nem ide szántam a fenti üzit. Másik kérdésre:))
2010. okt. 21. 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj.
2010. okt. 22. 21:58
 14/14 anonim válasza:

Le kell mondatni. Írni panaszlevelet. Jelezni a felügyeleti szervnél (ált. önkorm).

Amúgy a társasházi törvény értelmében minden év május 31-ig meg kell tartani a közgyűlést. Ha nem teszi meg, akkor összehívható, de kötelező meghívni.

2011. júl. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!