Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit kell tenni, ha a közösképv...

Mit kell tenni, ha a közösképviselő nem tart éves közgyűlést? Egy éve vettem egy lakást, de a hazban lakó kképviselő teljes önhatalommal tesz mindent, mintha sajátja lenne a ház. A régi lakók mindent ráhagynak, az újakat pedig semmibe veszik.

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 11:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
le kell váltani!!!
2010. máj. 26. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Váltsátok le. Azért a havi 8.000 forintért nem sok mindenki viseli el esetenként 40 lakás 120 lakójának folyamatos problémáit, folyamatos zárcsere gondokat, szemétledobó dugulásokat hétvégente is, aztán lehet pampogni az éves közgyűlésért. Egy közös képviselő.
2010. máj. 26. 13:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Hó!hó!

Én egyszerüen segítséget kértem,nem pedig agresszív választ.

Azt se tudom,hogy mire költöm a közösköltséget,amit természetesen kezdettöl fogva rendesen fizetek.

hogy mennyit keres egy közösképviselö azt sem tudom,de ha elvállalta, akkor kotelessége rendesen végezni amennyiért elvállalta.Vagy tévedek?

Én azt szeretném megtudni,hogy mi a megoldás, hogy lehet lemondatni,ha a lakók többsége nem nyilatkozik.Nem lenne jó,ha egy lakóközösség egymásellen fordulna ezért.

Sajnos a közösképviselő a házban lakik.

2010. máj. 26. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor hogyan számol be a kedves lakóknak az általa végzett munkákról,és a beszedett lóvé sorsáról?

Többször találkozok ilyen(munkám során)"atyaisten képviselővel",csak egyik hülyébb mint a másik.

Fogjatok össze és váltsátok le.

2010. máj. 26. 21:56
 5/14 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy a többség teljesen passzív,nem hajlandók együttműködni.Ha valakinek nincs sara, az miért nem küld éves elszámolást? És ha nem küld, akkor megis milyen módon lehet hozzájutni? De a házban vannak önkormányzati lakasok is, aminek a rezsijét az önkormányzat fizeti.Lehet,hogy az is csak vaktába fizet minden ellenőrzés nélkül több mint egy éve?

Mi erre a megoldás? Természetesen ügyvéd nélkül ha csak lehet.

2010. máj. 26. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Esetleg az APEH-ot nem érdekli? Bevallást ugye oda kell leadni szerintem nekik is. Egyébként nekem is elegem van a kkviselőnkből. Nem tudom ki lehet a felügyeleti szervük.
2010. okt. 20. 21:30
 7/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs, a tulajdonosoknak van ehhez joguk, de azok birkák.Pedig nagy baj is lehet, ha azt sem tudjuk, hogy mire költötte a penzünket, amiből állitolag már nincs semmi.

Remélem, hogy nem vett fel külcsönöket, mert a végén még eljelalogosítanak minket.

2010. okt. 20. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második.

Nálunk is kb ennyit kap a közös képviselő, mégis tart éves közgyűlést.

Az első kettőt leváltottuk, mert nem csinált semmit és még sikkasztott is. A mostani nagyon korrekt, kedveljük és ellátja a dolgát. Pedig120 lakást kell összefognia.

2010. okt. 21. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Fordulj a város jegyzőjéhez. Esetleg egy ügyvéd is tud tanácsot adni ingyen.
2010. okt. 21. 10:12
 10/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a jótanácsokat.Már mindenhová itram, de a füfe botját se mozdítja senki.

A jegyzőre nem is gondoltam.Most már csak ő van hátra és az ügyvéd.

2010. okt. 21. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!