Mit kell tenni, ha a közösképviselő nem tart éves közgyűlést? Egy éve vettem egy lakást, de a hazban lakó kképviselő teljes önhatalommal tesz mindent, mintha sajátja lenne a ház. A régi lakók mindent ráhagynak, az újakat pedig semmibe veszik.
Hó!hó!
Én egyszerüen segítséget kértem,nem pedig agresszív választ.
Azt se tudom,hogy mire költöm a közösköltséget,amit természetesen kezdettöl fogva rendesen fizetek.
hogy mennyit keres egy közösképviselö azt sem tudom,de ha elvállalta, akkor kotelessége rendesen végezni amennyiért elvállalta.Vagy tévedek?
Én azt szeretném megtudni,hogy mi a megoldás, hogy lehet lemondatni,ha a lakók többsége nem nyilatkozik.Nem lenne jó,ha egy lakóközösség egymásellen fordulna ezért.
Sajnos a közösképviselő a házban lakik.
Akkor hogyan számol be a kedves lakóknak az általa végzett munkákról,és a beszedett lóvé sorsáról?
Többször találkozok ilyen(munkám során)"atyaisten képviselővel",csak egyik hülyébb mint a másik.
Fogjatok össze és váltsátok le.
Az a baj,hogy a többség teljesen passzív,nem hajlandók együttműködni.Ha valakinek nincs sara, az miért nem küld éves elszámolást? És ha nem küld, akkor megis milyen módon lehet hozzájutni? De a házban vannak önkormányzati lakasok is, aminek a rezsijét az önkormányzat fizeti.Lehet,hogy az is csak vaktába fizet minden ellenőrzés nélkül több mint egy éve?
Mi erre a megoldás? Természetesen ügyvéd nélkül ha csak lehet.
Sajnos nincs, a tulajdonosoknak van ehhez joguk, de azok birkák.Pedig nagy baj is lehet, ha azt sem tudjuk, hogy mire költötte a penzünket, amiből állitolag már nincs semmi.
Remélem, hogy nem vett fel külcsönöket, mert a végén még eljelalogosítanak minket.
Kedves második.
Nálunk is kb ennyit kap a közös képviselő, mégis tart éves közgyűlést.
Az első kettőt leváltottuk, mert nem csinált semmit és még sikkasztott is. A mostani nagyon korrekt, kedveljük és ellátja a dolgát. Pedig120 lakást kell összefognia.
Nagyon köszönöm a jótanácsokat.Már mindenhová itram, de a füfe botját se mozdítja senki.
A jegyzőre nem is gondoltam.Most már csak ő van hátra és az ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!