Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Adott egy 4 lakásos társasház-...

Adott egy 4 lakásos társasház- Most itt állunk, a lakások rohadnak és nem tudunk semmit tenni. Hogyan lehet orvosolni a helyzetet?

Figyelt kérdés

Vagyok én, egy másik lakásban egy jól menő vállalkozó házaspár, a harmadik lakásban a házaspár egyik tagjának anyja, a harmadikban ennek az utóbbi a nőnek a legjobb barátnője. A házaspár egyik tagja kitalálta, hogy nem fizet közös költséget, fellázítva az anyját és annak barátnőjét is.Én vagyok a legrégibb lakó, én gyűjtöttem a közös költséget mindig.

Sosem volt probléma eddig a közös költség szedésével, csak mióta ez a házaspár idejött ( a házaspár egyik tagjának anyja régóta itt él, korábban ő is fizetett rendesen, csak most a gyereke hatására nem)

2017. aug. 10. 10:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben lemondanék a képviselői jogról és kötelezettségekről, majd amennyire csak lehetséges rendbe tenném a lakást, és eladnám. Nem lesz könnyű menet, de a helyzet a jövőben csak romlani fog.
2017. aug. 10. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!