nem
Egyébként mit vártál a "Fontos!" kiírástól? Gondolod, hogy van aki tudja a választ, de csak akkor írja le ha az fontos? Feltételezed, hogy ez gyorsabb vagy több választ eredményez? Régóta nem értem ezt a jelenséget ami néha felbukkan kérdéseknél, gondoltam most rákérdezek.
nem azbeszt.
de nem értem miért írtad ki hogy fontos, majdnem nem is kattintottam a kérdésre, nem szeretem az ilyen erőltetett figyelemfelhívást.
Ez kender és abból sem az indiai.Ezt a mai napig használom és használják ,egészségre ártalmatlan.
A másik válaszolónak mondom csak ,hogy vízhez ennél jobb a mai napig nincs,mert ha szivárogni kezd mellette a víz,akkor bedagad,mint a szerszámnyél,mikor vízbe áztatják és nem lötyög.Na itt viszont eláll a csepegés.
A teflon szalag viszont továbbra is engedi csepegni,mert az a víztől nem dagad meg.
A teflon szalag a gázhoz jó,mert ott ez a funkció nem érvényesül.
Ha az lenne, akkor leszereltetnéd a radiátort, mert félsz, hogy meghalsz? Agyam eldobom.
Azok halhatnak meg az azbeszttől, akik nap mint nap belélegezték azt, hosszú éveken át, nem pedig az, aki palatetős házban lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!