Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez lehet azbeszt? Fontos!

Ez lehet azbeszt? Fontos!

Figyelt kérdés

[link]

Radiátor tömítés.

2017. aug. 10. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ahogy én látom, az len vagy kender.

Ezzel tömítettek a teflonszalag előtt

De:

[link]

2017. aug. 10. 08:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is kenderkócnak nézem.
2017. aug. 10. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:

nem

Egyébként mit vártál a "Fontos!" kiírástól? Gondolod, hogy van aki tudja a választ, de csak akkor írja le ha az fontos? Feltételezed, hogy ez gyorsabb vagy több választ eredményez? Régóta nem értem ezt a jelenséget ami néha felbukkan kérdéseknél, gondoltam most rákérdezek.

2017. aug. 10. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:

nem azbeszt.

de nem értem miért írtad ki hogy fontos, majdnem nem is kattintottam a kérdésre, nem szeretem az ilyen erőltetett figyelemfelhívást.

2017. aug. 10. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már azbeszt?
2017. aug. 10. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez kender és abból sem az indiai.Ezt a mai napig használom és használják ,egészségre ártalmatlan.

A másik válaszolónak mondom csak ,hogy vízhez ennél jobb a mai napig nincs,mert ha szivárogni kezd mellette a víz,akkor bedagad,mint a szerszámnyél,mikor vízbe áztatják és nem lötyög.Na itt viszont eláll a csepegés.

A teflon szalag viszont továbbra is engedi csepegni,mert az a víztől nem dagad meg.

A teflon szalag a gázhoz jó,mert ott ez a funkció nem érvényesül.

2017. aug. 10. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha az lenne, akkor leszereltetnéd a radiátort, mert félsz, hogy meghalsz? Agyam eldobom.

Azok halhatnak meg az azbeszttől, akik nap mint nap belélegezték azt, hosszú éveken át, nem pedig az, aki palatetős házban lakik.

2017. aug. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!