Mennyit vesz le egy ingatlan értékéből, hogy azbeszt pala tetős?
Mihez képest?
Ha nem volna rajta tető, akkor még emel is az értékén. ;-)
Kettes!
Minek szólsz olyanhoz hozzà, amihez abszolút nem értesz?
Kezdjük azzal, hogy nem is vennék olyat! Szerinted csökkent az esélye az eladásànak ezáltal? Persze! Ha valaki meg akar vásárolni egy hàzat magának akkor nem olyat szeretne, amivel azzal kezdi, hogy bontja a tetőt!!! Ezáltal természetesen csökkentett àron fogja tudni eladni, mivel futhat pàr kört feleslegesen elötte de úgysem fog kelleni a kutyànak sem.
Ilyen lakàsok àtépítésével foglalkozom, úgyhogy tudom mit beszélek hidd el! Ha valaki összekuporgatja rà vagy hitelt vesz fel jó sok kamattal akkor olyat akar ami normàlis tetővel rendelkezik. Ennyi és punktum. Nem is értem még a kérdést sem igazàból...
Hàrmas vagyok. Most làtom, hogy a kérdés az volt, hogy mennyit, nem az, hogy egyáltalàn levesz -e belőle.
Nos olyan 10-20% körül mozog, de ez sok mindentől függ, hogy pofàs-e amúgy ami kompenzálja a hiànyossàgokat, szép kert, ilyesmi amibe amúgy beleszeret az új lakó ami miatt bevàllalja majd ezt a milliós tetőcserét.
Remélem segítettem valamennyit. Üdv!
3-4-es: pontosan miért mondod ezt? Mert gyenge, vagy az azbeszt miatt?
Azért laknak sokan palatetős házakban.... elvileg míg nem bontják,törik stb. nincs gond sem vele,nem?
Tervezzük a cserét, de nem első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!