Hova költözzek?
20/F Vagyok, jelenleg Miskolc élek születésem óta. Van egy Turisztikai OKJ szakmám , B jogsim. Igaz ezekkel olyan sok mindent nem lehet kezdeni de most nem ez a lényeg.
Új életet szeretnék kezdeni egy más városban. Budapest, Debrecen,Győr.. Ezek között dilemmázok. Szerintetek? Akár külföld is szóba jöhet, de nem tudom melyik érné meg.
Párom szintén 20 évesen költözött a bátyjával Miskolcról ide,Győrbe. Azóta eltelt 3 év, én és a párom már együtt lakunk. (Én veszprémi voltam, 11 éves koromban jöttünk fel a családommal,ennek már több,mint 10 éve)
Én szeretem Győrt.
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés.
Turisztikai végzettséggel Magyarországon belül csak Budapestet ajánlanám.
Én most költöztem a városba pár hónapja, eddig nagyon tetszik. Nagyon tudom ajánlani.
Debrecent semmiféleképpen nem ajánlom, nincs ott semmi. Hasonló a helyzet, mint Miskolcon. Jól ismerem Debrecent, ég és föld a különbség Budapesttel szemben.
Győrt nem ismerem, de biztosan jó lehet az is, habár nekem túl kicsi lenne és tudtommal ott se sok minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!