20/F Vagyok, jelenleg Miskolc élek születésem óta. Van egy Turisztikai OKJ szakmám , B jogsim. Igaz ezekkel olyan sok mindent nem lehet kezdeni de most nem ez a lényeg.
Új életet szeretnék kezdeni egy más városban. Budapest, Debrecen,Győr.. Ezek között dilemmázok. Szerintetek? Akár külföld is szóba jöhet, de nem tudom melyik érné meg.
Mindhárom célállomás mellett is, és ellene is sokat tudnék érvelni. Szerintem menj el Debrecenbe, Győrbe, Pestre és a három közül valamelyik meg fog érinteni - na, azt a várost válaszd!
2017. aug. 10. 08:57
3/13 anonim válasza:
Pataky Attilától kérdezd.
2017. aug. 11. 10:10
4/13 anonim válasza:
Ha a turizmussal akarsz foglalkozni, akkor olyan várost válassz, aminek van turisztikai vonzereje. A felsoroltak közül ez leginkább Budapest lesz, a lehetőségek miatt országon belül én biztosan azt választanám. Esetleg még a nyugati határ mentén megtalálhatod a számításod.
2017. aug. 13. 21:47
5/13 anonim válasza:
A 3 felsorolt magyar város közül én Győrt választanám.
2017. aug. 15. 17:46
6/13 anonim válasza:
Mi Pécsről költöztünk Debrecenbe - nagyon hosszas hezitálás után, mert K-Magyarországról mindenki le akart beszélni. Csakhogy Debrecenre ezek az előítéletek nem érvényesek, így idejöttünk.
Ennek 3 éve és úgy látjuk, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk: nagyon jó állást kaptunk, a gyerekeknek jó iskolát és jó áron házat.
Teljesen élhető város, 2 órányira Milánótól, Münchentől, Londontól, Párizstól stb.
Én merem másnak is ajánlani.
2017. aug. 16. 09:21
7/13 anonim válasza:
A cimkéket néztem.
Amerika: Szerintem ne.
Anglia: Inkább.
Debrecen: Budapest után Győr mellett ez az egyik legjobb hely.
Miskolc: Mindenki aki teheti menekül Miskolcról. Vagy véletlenül került bele?
Budapest: Ha Magyarországon akarsz maradni akkor nyilván a legjobb.
2017. aug. 21. 13:28
8/13 A kérdező kommentje:
Miskolc azér volt ott , mert onnan menekülnék :D
2017. aug. 21. 18:05
9/13 anonim válasza:
Sajnos Pesten és Győrben is drágák a lakások.
Nem mintha Debrecenben olcsóbbak lennének, de a megélhetés biztos kevesebbe kerül.
Azért azt ne higgyétek, hogy Debrecenben meló van rogyásig :) Érdemes lenne költözés előtt körülnézni, sőt, az sem biztos, hogy elvetendő, hogy előbb találjon állást a kérdező és oda költözzön. A megélhetési költségek legnagyobb részét a lakhatás teszi ki, az pedig itt sem érezhetően olcsóbb, mint Budapesten. Minden egyéb kb. ugyan annyi, vagy még drágább is a kis választék / konkurencia miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!