Miért van az, hogy a tv, internet szolgáltatók felosztják területenként a szolgáltatásuk helyét. Így, az embereknek nincs lehetőségük választani szolgáltatók között. Ez így szerintetek miért jó?
A kábeles szolgáltatóknál ez így van. Maximálisan figyelembe veszik a befektetés megtérülését.
A kiút a műholdas vétel, vagy a MindigTV felszerelése.
én nagyon jól jártam a UPC vs. Telekom konkurenciával.
Fejér megyében élek, már itt is terjeszkedik a Telekom.
régóta 5 éve UPC internet előfizető voltam, megkerestek telefonon egy visszautasíthatatlan ajánlattal.
120 csatornás digitális visszapörgethető adás 2 beltéri egységgel, 500 megabit le, 25 megabit fel, sávszélességű net, és vezetékes telefon havi 6700 forintért.
nálunk egyébként van DIGI, Telekom, meg UPC is sz utcán lévő oszlopokon.
előtte a 120megabites UPC netért 4800ft-ot, a UPC direct+ műholdas tv-ért (a UPC direct egyébként egy teljesen külön szolgáltató) 5100ft-ot fizettem.
lemondtam a műholdas tv-t és most ezerszer jobb minőségű csatornákat nézek elképesztően gyors internettel, fele annyiért mint előtte.
Köszi a válaszokat!
Utolsó, akkor te valami oltári klassz helyen laksz, nálunk ilyen csak a mesébe van, hogy ennyi szolgáltató van egy területen.
Nálunk 2 van, egyik sok problémás, és drága,másik rossz alapból és lassú és majdnem olyan drága, mint a másik. Szóval no comment....
Első, köszi a tippet utána járok.
Amúgy ment mindkettőtöknek a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!