Melyik a legjobb és legkorrektebb TV - internet -Telefonszolgáltató társaság?
Honnan tudjam,csak 1 et veszek igénybe,de gondolom mások is így vannak ezzel .Így ezt kevesen tesztelik,gondolom .
Aztán mindenki a sajátját "dicséri",mint az autóknál .
Nekem az UPC már vagy 10 éve stabil minőségben szolgáltat.
A telekomról én is csak rosszat hallok.
Nálunk UPC a szolgáltató, hááát, ők sem egy leányálom...
De szerintem a többivel ugyanennyi gond lehet.
Jól írja a kolléga, teljesen helyfüggő. Pesti ismerőmnek egész más volt a tapasztalata, mint nekem.
Nekem a UPC-vel se volt sok gondom, csak valamivel volt gyakoribb a szolgáltatáskimaradás, mint most a Digivel.
Mikor lemondtam a UPC-t, a helyi ügyintéző még akkor is fantasztikusan kedves és segítőkész volt.
Az ár miatt mondtam le egyébként.
Na, ez egy külön történet.
Felhívott egy UPC-ügynök, hogy váltsak magasabb szolgáltatásra, ami drágább ugyan, de milyen jó lesz nekem. Mondom, a mostani nekem éppen megfelel, nem váltok.
Akkor meg felemelik a mostani szolgáltatásom árát. (Már vagy 6 éve nem emelték.)
Ezen még alkudoztunk egy darabig, de mindenképpen felemelik.
Elmentem a Digihez, az ügyintézők - a lerobbant irodában -, mint azóta is, kicsit flegmák voltak, de tájékoztattak, hogy náluk a magasabb szintű szolgáltatás negyedével olcsóbb, mint a mostani UPC-s.
Oké, telefonon UPC lemond, Digi aláír.
Két nap múlva telefonált valaki a UPC-től, hogy ne mondjam le mégse, nem lesz emelés, sőt még olcsóbb is lesz pár százassal. Köszi, nem érdekel. Akkor a mostani árért adnak kicsivel magasabb szintű szolgáltatást. Köszi, ez se érdekel.
Újabb két nap múlva megint hívott.
Végül már a Digivel kb. azonos magasabb szolgáltatást kínálta 200 Ft-tal olcsóbban, mint a Digi, de náluk csak 1 tévére lett volna teljes szoltáltatás (box segítségével), a Diginél meg ilyen box nem kellett, ezért nem fogadtam el.
Vagyis, először az alacsony szolgáltatás árát is fel akarták emelni, aztán innen alkudoztak.
Mondom, ezek olyanok, mint a cigány házalók, megpróbálják becsapni, akit lehet, ezekkel nem üzletek.
Nem is bántam meg, a Digivel teljesen elégedett vagyok, már vagy 3 éve.
Én, az Invitellel jártam pórul: lusták, hanyagok, nemtörődömök, és drágák is voltak.
Most a Telekomnál vagyok: különösebben rosszat nem mondhatok Róluk.
Szerintem itt pont fordítva van, mint az autónál. Pont mindenki azt szidja, amelyik szolgáltatónál van! :)
Én pl az UPC-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!