Beleesett a laminált padló alá a gyűrűm hogy szedjem ki?
A ragasztós remek ötlet lenne..de sajnos nem látom hol van :(
Kivágnám én a laminált padlót, ha lenne mivel
Inkább kivágom minthogy felszedjem az egészet
10-es miről beszélsz? Mi költséges?
Egy radiátor lekapni 5 perc.
Minden festéskor jobb helyeken megcsinálják.
Csak nem szabad elfelejtkezni egy lavórról, vagy vödörről, amibe a maradék lét kiöntik.
Nyilván valamiért fontos neki az a gyűrű...
Nem kell látnod hol van. A drót legyen elég hosszú, elsőre mondjuk 3 cm ami bemegy alá. Ott lassan forgasd körbe és érezd, hallasd is. Ha elérte finoman húzd kifelé. Ha meglátod akkor állj és a másikkal kiszedés, kiemelés. De ha a lyukról mondasz méretet vagy kép az segít így neten keresztül.
obi
LUX kétoldalas ragasztószalag, 5 m x 50 mm - 500 Ft
Az eljegyzési gyűrűm volt :/
Végül felszedtem a parkettát :D de nem volt ott. Páromnak este meséltem, kissé kitért a hitéből a parketta miatt. Persze mire hazaért már visszaraktam (nagynehezen)
Ma megtaláltam a zoknitartóba :D igen igen... Most lehet mondani, hogy nőőők :D
Köszi mindenkinek a segìtséget
23L
Én azért így utólag betömném azt a lukat valamivel, hogy a jövőben még véletlenül se legyen esélye elnyelni bármi apró tárgyat, ha ilyen megközelíthetetlen helyen van.
Amúgy miből gondoltad hogy oda esett be, ha a zoknitartóban találtad meg végül? :)
Ohh betömtem :)
Mert koppanást hallottam, először minden egyes ruhát kiráztam, zsebeket átnéztem, felporszivóztam, szétvágtam a porzsákot azt is átguberáltam, a polcokat tetőtől talpig átnéztem, még a küszöböt is felszedtem. Amikor eltoltam a polcot akkor bukkantam rá a résre és én 98%-ban biztos voltam, hogy ott van.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!