A laminált padló vagy a laminált parketta a jobb?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszotokat! :)2013. aug. 6. 11:10
1/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mindkettö ugyanaz, csak más formára van darabolva.
2/13 A kérdező kommentje:
Ohh, értem, én voltam a hülye.. :D
És a 32 kopásállóság meg 8 mm vastag az jó?
2013. aug. 6. 12:11
4/13 anonim válasza:
de ragaszd össze az illesztéseknél azzal a vízzáró matyival, külöben felmosni se tudod, és ha vizet kap megduzzad, szétcsúszik stb. Alatta tökéletesen sima legyen, az alátétfólia csak a kopogásokat fogja meg, gruncát kiegyenlíteni nem fog soha
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. aug. 7. 08:21
6/13 anonim válasza:
Össze ne ragaszd !!! Minek ? A parketta féleséget nem szokták sűrűn felmosni.Az nem mettlachi. A klikkest vedd,azt könnyű lerakni és utána nem tud elmozdulni.Nincs hézag a lapok közt,még a körmömet sem tudom benyomni közé,sőt alig látni,hogy hol a hézag. És ha kell valamikor simán vissza tudod szedni. Egyébként ezek papír és forgács alapúak ,nagyon nem szeretik a vizet!!!
7/13 anonim válasza:
Én még olyat sehol se láttam ami ne esett volna szét, vagy na tört volna meg, és azt a hosszú éles rést látva... És hangos is, kopog a cipő rajta, hideg, csúszik, visszhangzik. De persze ez csak az én szubjektív véleményem. Szerintem vagy szőnyeg, vagy valami pvc, vagy csempe, vagy igazi parketta.
8/13 anonim válasza:
6 os v ok. A képen van egy hajszál,annál is szűkebb az illesztési hézag,mert nincs. Ha egyformák lennének a minták nem lehetne megtalálni az illesztést.
9/13 anonim válasza:
6-os v ok. 6 éve van lent ! :-) És 2 cm lépésálló Nikecel van alatta. Mettlachit szettem fel ,mert szét akart fagyni a lábunk télen,amióta ez van senkinek sem fázik a lába. Nappaliba szerinte, nem kell a hideg burkolat. Az oda való ahol cipőben közlekednek.
10/13 anonim válasza:
Aha, de egy lakótelepi panelban szerintem baromság letenni, főleg a szobában. A falak után még ez is visszaveri a hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!