Miért csak engem ráz a csapvíz?
Vadi új bojlernél időnként én is éreztem csípkedést .
A villanyszerelő műszerrel kereste a hibát,de nem talált.
Aztán felszerelt 1 fi relét.Biztos ami biztos .Nála is ez van otthon,mondta .Azóta viszont 1 x sem éreztem .
A sztatikus feltöltődès kisülèsekor csak egy pillanatig èrzed a csipèst. Ha ennèl tovább tart, akkor elektromos problèma hiba van. Leginkább a saját villanybojler szivárgó árama okozza, de társasházban a másè is lehet. Jelzi az EPH hiányát is ez, de akár vèdővezető hiba is lehet a rossz- hibás bojlernèl. Mindenkèpp szerelő kell a javìtáshoz mert ez nem játèk. Azèrt is èrezheted jobban az áramot, mert a test ellenállása nem egyforma. A fiatalokèkisebb. Ami egy felnőtnek csipès, az egy babát simán megöl. Vizesen kádban meg legveszèlyesebb, mert szinte bárkit megöl.
Egy szülőnek meg jobban kène figyelni a gyerekère, mert ők mindenre èrzèkenyebbek.
A FI relèt meg be kène èpìteni a bojlerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!