A WC tartályba is iható csapvíz folyik?
Figyelt kérdés
A wc tartályba is ugyan az a víz folyik mint például a konyhai csapból? Tehát nem valami tisztított, de nem iható víz?2016. aug. 6. 10:48
1/5 anonim válasza:
Sajnos Magyarorszàgon igen. Japànban màr nem mindenhol. De most gondolj be mi költség lenne kiépìteni egy màsik vìzvezetéket. Sok kúttal rendelkező ràköti a hàzi vìzművet a wcre viszont.
2/5 anonim válasza:
Igen,legalábbis 99.9%-ban ez a helyzet M.-on.
A vezetékes víz egy és egy szerkezet a lakásban,a konyhában,a wc-ben és a fürdőben egy alapvezetékről származik.
Relatíve drága lenne gépészetileg megoldani,tisztítani és tárolni,és kezelni az eső vagy szennyvizet.
Megfordítva mondva túl olcsó a vezetékes víz literje. Ha a víz drágább lesz,.. a fenti arány csökkenni fog.
Hál' isten bővelkedünk édesvízben az egész Kárpát medencében.
3/5 anonim válasza:
Sajnos itt nálunk Bp.-en csak wc lehúzásra lenne jó a csapvíz, de az folyik sajnos a konyhában is.
Amikor tettem szűrőt a bejövőre, akkor derült ki fényesen, hogy mi is jön a csapból!!
(Hivatalosan ivóvíz.)
4/5 anonim válasza:
Iható de ne igyál belőle nem túl higénikus.
5/5 anonim válasza:
1es vagyok nem gond, hogy lepontoztatok, de mit ìrtam rosszúl ??? Épìtő kritikàt szìvesen veszek
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!