Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Na szóval, volt a ballagásom és ugye ilyenkor szoktak ballagási pénzt/ ajándékot adni. Nekem azt mondták a szüleim döntsem el mit szeretnék. Én egy laptopra vagy egy fényképező gépre gondoltam. Mivel fényképezőgépet nem nagyon találok 60 ezerért olyat, amit még ennél, ezért arra gondoltam karácsonyra kérek egy laptopot, amihez hozzáadjuk majd ezt a pénzt...mármint úgy értem, hogy ennyivel drágábbat választhatok. Szerintetek jó ötlet? 15 éves fiú vagyok... Nyugodtan adhattok bármilyen tippet, ki MIRE költenék el. Köszi!!🤔😁2017. júl. 15. 11:12
1/4 A kérdező kommentje:
megvennék*
2017. júl. 15. 11:20
2/4 anonim válasza:
Én laptopot vettem a ballagási pénzemből.
Amire nekem kell igazából megfelel szóval nem kell feltétlen egy 100+ ezer forintos laptopban gondolkodnod :)
3/4 anonim válasza:
Elértéktelenedik mindkettő gyorsan, de a laptopnak több értelme van, ha szükséged van rá. Az asztali gépek viszont erősebbek, tovább tudod használni őket. Mindenképpen olyat vegyél, amire van legalább 2-3 év garancia(ha újat veszel). De kérheted a pénzt is és megpróbálhatsz többet csinálni belőle, vagy félrerakni, hátha egyszer nagyon kell majd valamire.
4/4 A kérdező kommentje:
Félre rakott pénzem így is van, tesszük a bankszámlámra állandóan, ezért nem szeretném, hogy ez odamenjen. Én valami kézenfoghatót szeretnék aminek hasznát veszem. Ezért gondoltam erre a kettőre. De akkor marad a laptop. Lehet nézek pár nootbookot inkább, bár manapság a kettő majdnem ugyanaz.
2017. júl. 15. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!