Az őrlángot (ami a meleg vízhez kell) hány év után kell karbantartás végett lekapcsolni, majd 'újraindítani'?
Azt is eltudom képzelni, hogy esetleg lekapcsolni sem kell természetesen, de ma mintha egy kicsit jobban hallanám a hangját (kicsit talán hangosabb) mint korábban ahogy hallottam. Karbantarás végett kell-e valamit vele csinálni?
természetesen ha igen, akkor szerelőre fogom bízni. De ilyen kérdésektől fogadok, hogy hülyét kapnak :D és én se hiszem el, hogy felteszem, de gyerek is lakik a lakásban (a húgom) szóval biztos ami biztos.
köszi előre
hány év után kell karbantartás végett lekapcsolni, majd 'újraindítani'?
Természetesen minden évbe a szokott éves karbantartáskor amit szerelő végez.
éves karbantartás? ezt mondjuk ráírhatták volna a készülékre ha valóban kötelező
illetve köszönöm a válaszokat!
azt lehet esetleg tudni, hogy mitől lehet az, hogy most jobban hallatszik ahogy az őrláng ég? (korábban nekem halkabbnak tűnt) Ez is a por/szösz beszívása miatt?
kb, olyan hangja van, mint ''fújna a szél''. (de egyéb más hang, reccsegés, pattogatás) nincs.
minek a jele lehet ez?
ismétlem, hogy csak azért kérdezem meg először itt, mert a szerelők kinevetnek ha ''banális ostobaságokat'' kérdezek, és nem akarok a nevetésük tárgya lenne egy életre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!