Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha ennyire...

Mit csináljak, ha ennyire hideg van?

Figyelt kérdés
Piszokul fázom. Egy 10 emeletes panelban lakom. Az utóbbi napokban ugye nincs valami meleg, én meg nagyon fázom. Távfűtés van, de hát már nem fűtenek. Ilyenkor mit lehet tenni? Két zokni van a lábamon, felül pulóver, köntös, és még így is nagyon hideg van.
2010. máj. 20. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg egy elektromos hősugárzó!
2010. máj. 20. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Együtt érzek veled! Lefagynak a kezeim!
2010. máj. 20. 11:50
 3/9 anonim válasza:
91%
drágáim a házban elő kell venni ilyen esetben a téli holmikat, a lakásban úgy sem látja senki :)
2010. máj. 20. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én a konyhában begyújtottam a sütőt, és az összes rózsát a gáztűzhelyen!Az befűt oda!
2010. máj. 20. 12:02
 5/9 anonim válasza:
46%
Van erre egy jó módszer: Amikor már nagyon fázol, leveszel minden meleg ruházatot, kimész futni egy kört. -> Mikor visszajössz, már egészen meleged lesz. :D
2010. máj. 20. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Elektromos konvektor.

Úgy tudom, hogy lakáson belül az ELMÜ kiépít neked elektromos fűtési rendszert, és akkor alacsonyabb díjjal számol, ha így fűtesz.

Mondjuk panelban gondolom a távfűtésért mindenképpen fizetni kell.

2010. máj. 20. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

alapból, ha elegen fáztok (a lakások fele), akkor szólni kell a közös képviselőnek, hogy kapcsoltassa vissza a fűtést. ha nem fáztok elegen, akkor ez van.

a gáztűzhely azért nem túl jó ötlet, mert telenyomja a lakás levegőjét vízzel és lehet, hogy bepenészedik az egész, meg a keletkező CO2 sem túl egészséges. ha meg szellőztetsz, akkor ott vagy, ahol part szakad.

marad az elektromos hősugárzó, meg a felöltözés.

2010. máj. 20. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
szieszta kályha ;)
2010. máj. 20. 15:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, gondolkodom az ilyen megoldásokon. A tűzhelyet inkább nem kapcsolnám be, így is baromi sok a villanyszámlám :S

Az ELMÜ-vel nem sok dolgom van, én pécsi vagyok.

Ha még sokáig hideg lesz, akkor mindenképp beszerzek valamit, ami meleget csinál :)

Én szóltam amúgy a házmesternek (ő a közösképviselő is), de azt mondta, hogy a lakók többsége nem akarja, hogy legyen fűtés, mert drága. Hát lehet, hogy drága, de a gyógyszerek is drágák lesznek, ha felfázom (ami velem elég könnyen megtörténik). Bezzeg amíg fűtési szezon volt, akkor ment a fűtés, pedig dög meleg volt olykor.

Hát el nem tudom mondani, mennyire utálom a távfűtést...

2010. máj. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!