Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha lakótársat keresnék ilyen...

Ha lakótársat keresnék ilyen kikötéssel, az parasztság lenne?

Figyelt kérdés

Szóval, ha azt mondanám, csak akkor jöhetsz ha jó csaj v jó pasi vagy. Mert őszintén szólva nem akarnék bányarémeket és gyökereket kerülgetni:S Mit szólsz ehhez?

20f

2010. máj. 19. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem azon van a hangsúly, hogy parasztság lenne, hanem azon, hogy miként tudnád ezt szavakba foglalni. Az, hogy valaki jó csaj-e vagy nem, az elég relatív. Szerintem pl. a Voksán Virág egy szo..ott szájú műanyag ri...nc, de valakinek ő lehet a tökéletes nő. Szóval ha én olvasnék egy ilyen hirdetést, ahol jó csajt keresnek lakótársnak, simán továbblapoznék, mivel vagy azért keres jó csajt lakótársnak a hirdetés feladója mert egy kis szerencsétlen, aki a kutyának sem kell és így akar becsajozni vagy mert egy felszínes kis köcsög. Egyik verzió sem szimpi annyira, hogy összeköltözzek egy olyan emberrel. Legalábbis nekem ezek jutnának eszembe egy ilyen hirdetésről. Szerintem adj fel egy sima hirdetést, aztán majd meglátod. Ha jönnek megnézni a lakást és nem szimpi az illető, akkor amikor visszaszól, hogy kivenné azt lehet mondani, hogy már találtál mást.
2010. máj. 25. 23:41
 12/17 anonim válasza:
34%
én nekem valaki ezt monta volna ot helyben leütöttem vollna föleg ha ijen ki takony mintte
2010. máj. 26. 05:53
 13/17 anonim válasza:
Azért azt megnézném te mennyire vagy jóképű "?"
2010. máj. 26. 08:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Mekkora már! Naponta hárman becsengetnek lefejelni :)
2010. máj. 26. 15:13
 15/17 anonim válasza:
annyira nem lenne pofátlanság csak arra viszont számits hogy nem lesz sok jelentkező...
2010. máj. 26. 17:06
 16/17 anonim válasza:
100%
hát a faszom belétek had döntse már el kivel él egy fedél alatt, szerintem nem bunkóság, csak ne vágd a képébe hogy bocs nyomingereket nem szivesen kerülgetek, bár az igaz hogy első ránézésre nehéz ezt megállapítani,de te tudod, annyit mondasz neki,bocs már betelt azt kész
2010. máj. 26. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz vagy hogy külső alapján ítélsz meg embereket!Te beikszelted születésedkor hogy milyen arcformát és milyen szemeket szeretnél?
2010. máj. 27. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!