Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti kikapcsoljátok éjjelre a...

Ti kikapcsoljátok éjjelre a wifit?

Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen , ha nem használom ne fogyasszon se melegítsen semmilyen eszköz .
2017. jún. 13. 23:01
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Állítólag nem jó ez az elektroszmog, legalább ennyivel kevesebb...
2017. jún. 13. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Igen, egyrészt nekünk sem jó az elektroszmog, másrészt ilyenkor nyáron még vihar is lehet éjszaka, a routernek meg a villámlás nem tesz jót. Minden elektronikus izét áramtalanítani szoktam éjszakára.
2017. jún. 13. 23:09
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Valamikor éjszaka is töltök le dolgokat.

Az elektroszmog meg nem érdekel, úgyis mindennap 100x annyi sugárzás ér, mint amennyit a router sugároz.

2017. jún. 14. 05:34
 5/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Utálom kapcsolgatni a dolgokat.

Csak akkor szoktunk áramtalanítnai, ha hosszabb időre elmegyünk otthonról (pl nyaralni), egyébként be van kapcsolva minden készenlétiben.

2017. jún. 14. 07:35
 6/17 johny85 ***** válasza:
42%
én kiszoktam annyival is kevesebb a sugárzás
2017. jún. 14. 09:10
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem szoktam kikapcsolni.

A telefonok úgy vannak beállítva, hogy éjszakai töltődés közben wifi kapcsolatról szedjék le a frissítéseket. (És ne nap közben tököljön ezzel a telefon az aksit merítve, engem feltartva, és az adatkapcsolatot terhelve.)

2017. jún. 14. 09:46
 8/17 anonim válasza:
78%
Látom, itt nem sok ember tanult fizikát, vagy csak elfelejtette. Az elektroszmog, nem más mint sugárzás, de olyan hullámhosszon, és olyan intenzitású, ami a legkevésbé sem veszélyes az emberre. Még soha, senki nem tudta bizonyítani (nem véletlenül) Ezt csak egyszer valaki kitalálta, és az emberek felkapták, mert imádják az összeesküvés elméleteket. Szóval bátran tartsatok mindent bekapcsolva.
2017. jún. 14. 09:58
 9/17 anonim válasza:
79%
Ha a routerre gondolsz, akkor nem, soha nem kapcsolom ki. Ha a telefonra, akkor pedig azon éjszaka mindig kikapcsolom a netet, de csak azért, hogy ne zavarjon éjszaka.
2017. jún. 14. 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:
72%

"Ezt csak egyszer valaki kitalálta, és az emberek felkapták, mert imádják az összeesküvés elméleteket."

ugyan ez igaz a mikrohullámú sütőre is.

anyám (és még sokan mások is) pl a mai napig 2-3 percet vár mikrozás után a kajával, hogy "kimenjenek belőle a mikrohullámok" :D

a poén az egészben, hogy anno ezt még vagy 15-20 éve írták egy neves magazinban...

hiába magyaráztam el neki, sőt a wiki-n is elolvastattam vele a működési elvet, akkor is vár vele mindig perceket, mert az okosok megmondták hogy káros mikrohullámok vannak a kajában... :D

a másik a tv.

nem szabad közelről nézni, mert besugározza az agyat.

ja, a katódsugárcsöves tv-k régen valóban, meg a szemet is rontották, de az LCD kijelzős tv-k...

2017. jún. 14. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!