Mit vigyek albérletbe, ami nélkülözhetetlen?
Írogattam már a dolgokat, de nem tudom, kihagytam e valamit. Csak a szükséges dolgokra lennék kíváncsi, szobát fogok bérelni, gyakorlatilag menekülés szerű költözésről van szò.
Mik azok, amiket szerintetek feltétlen vinni kell az első hònapban?
Attól függ mi van az albiban?
Mire gondolsz? Mosógépre, mikróra, edényekre...?
Mert ha ezek vannak, akkor a ruháidat, tisztálkodószereidet, napi használati tárgyaidat, esetleg gyógyszereidet.
Az sem mindegy, hogy ahonnan jössz, oda vissza mehetsz e még, mert ha igen, akkor a téli cuccaidat hagyhatod ott, ha nem, akkor azokat is vinned kell.
Dolgozol?
Tanulsz?
Nagyon nehéz így válaszolni....
Oda nem mehetek vissza.
Dolgozom.
A lakòknak vannak konyhai cuccak meg hasonlòk, mosògép hasonlòk vannak.
Hát, ha oda már nem mehetsz vissza, akkor szerzel egy halom dobozt és MINDENEDET bedobozolsz, mert ami ottmarad, arra keresztet vethetsz.
Te tudod, hogy mid van, azokat mindet.
Ha egyszerre nem tudod elhozni, akkor bedobozolva leteszed valamelyik megbízható haverod garázsában, vagy a munkahelyeden, vagy valami rokonnál és apránként elviszed.
Ennyit tudok neked tanácsolni, mert nem ismerem a körülményeidet. :(
Háztartási gépek vannak tartozékként a lakásban?
Csak azt ne mondd, hogy mindenkinek külön mosógépe és mikrója van!
Fogsz főzőcskézni?
Ágyneműd van?
Ahhoz, hogy mindened legyen, gondold végig a napodat, valahogy így:
Felkelek
- kávézom:kávéfőző, kávé, pohár, kiskanál, cukor, tej
- vécére megyek: vécépapír
- megmosakszom: szappan, fogkefe, fogkrém, törölköző
- megborotválkozom: borotvahab, arcszesz, krém...
Hát valahogy így menj végig a napodon tételesen, ha valami kimarad, (mosópor, öblítő) azt a sarki boltban is meg tudod venni, de ha szoktál, vagy kénytelen vagy vasalni, akkor a vasalóról gondoskodnod kell.
Ezek csak példák, de a saját életedbe belehelyezve meglátod, nem lesz ördöngösség!
Persze a háztartási gépek a lakáshoz tartoznak.
Köszönöm a tippet:D végigmegyek a napomon!
Elnézést az értetlenségért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!