Hogyan szabadulhatnék meg a franciaágyamtól, hogy ne kelljen fizetni érte?
A 9. emeleten lakom, lomtalanításkor levinni nem tudom.
Mit tehetnék?
meghirdeted:
ingyen elvihető! az elszállításba nem tudok segíteni. 9.ik emeleti lakás!!
Mifelénk a kukázóknak szoktunk szólni, hogy azt csinálnak vele, amit akarnak, csak vigyék el az ilyen feleslegessé vált, nem értékesíthető bútorokat. Ők megoldják!
A közös képviselő majd kinyitja a teher-liftet, amit költözködéskor használnak a lakók, és ott le lehet vinni.
Hacsak nem egy végtelenségig piszkos, gusztustalan roncs, (nem akarlak megbántani ismeretlenül, azt sem tudom ki vagy) akkor hidd el lesz olyan aki ingyen boldogan elviszi.
Hirdesd meg a Jófogáson az "ingyen elvihető" kategóriában, másnap már nem lesz ott.
Ha viszont nekiesel és feldarabolod, akkor levinni letudod, de hova teszed lomtalanításig?
Nem hiszem, hogy fűrészelni kellene. Nem szétszedhető?
Én azért óvatosan engednék a lakásomba lomist, inkább nézd meg, hogy esetleg mégis csak szét tudod szedni magad, vagy ha nem, akkor kérj meg valakit (barátot, szomszédot), hogy segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!