Borzasztó dohos szagtól hogyan szabadulhatnék meg?
Sok-sok és még annál is több szellőztetéssel.
Ha házról van szó, akkor a víz elleni szigeteléssel.
Köszönöm a válaszokat!
Az egyik fiókos szekrényünkről van szó, amiben a törölközőket tartjuk és az összesnek ilyen szaga van.
Már raktam be közéjük illatosítót, de nem használ. Az a helyzet, hogy ezek olyan törölközők, amiket nem használunk, mert annyi van belőle, hogy felesleges befogni mindet.
Arra is gondoltam már,hogy kimosom őket, hogy ne legyenek büdösek és egy szemeteszsákba összehajtva rakom vissza őket, úgy sem használjuk még.
Nem tudom mi legyen, de nagyon zavar. Szerencsére csak ezek büdösek, a ruhás szekrény nem.
Mosd ki őket öblítő nélkül! A leírás alapján arra tippelek, hogy az dohosodott be. De előtte ha van helyed, szellőztesd a törölközőket, meg a fiókot is! A fiókot is mosd ki!
Amit sokáig elteszel, arra ne használj öblítőt, mert szerves anyag van benne, ami sajnos idővel megromlik. Csak mosószerrel, ha allergiások vagytok rá, akkor öblítőként ecettel mosd ki a törölközőket, az fertőtleníti és nem fognak még egyszer bedohosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!