Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ideiglenes lakcím bejelntéshez...

Ideiglenes lakcím bejelntéshez mi kell?

Figyelt kérdés
Ha egy ház három ember nevén van, és beszeretnénk valakit rakni ideiglenes lakcímre akkor mind a 3 tulajdonos aláírása szükséges? Ha igen akkor meghatalmazás ilyen esetben elég? Illetve tulajdoni lapra szükség van-e?

2017. máj. 21. 17:42
 1/1 anonim válasza:

Én pont néhány hete intéztem ideiglenes lakcímet. Esetemben 2tulajdonos (szüleim) aláírása is kellett, de csak egyikük volt jelen, ezzel nem is volt problémája az ügyintézőnek. Tulajdoni lapot pedig kértek, de az lehet régi is, ha esetleg van kéznél egy akár 10éves lap.

Nálunk úgy történt, hogy X városban a kormányablaknál kértem egy ilyen átjelentő lapot, édesanyám aláírta, Y városban pedig apukámmal bementünk az ottani ablakhoz és ő ott írta alá, tehát azt nem tudom megmondani, hogy lehet-e tulajdonos jelenléte nélkül intézni, az biztos, hogy nem kell jelen lennie minden tulajdonosnak, elég ha a lapot aláírták. Remélem azért segíthettem.

2017. máj. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!