Ha az árvíz miatt kiköltöztetnének, volna hová menned?
Pont ezért laknak a szüleim a hegyoldalon. Volt a városunkban egy nagy árvíz, direkt úgy kerestek lakást, hogy annak a tetőzéséhez képest jóval följebb.
Ebből kiindulva igen, volna, a szüleimhez tudnék menni, de van jónéhány olyan barátom is, akik befogadnának szívesen átmenetileg (az ellenkezőjére volt is már példa). A cuccokat én nem élteném a lopástól, szerintem minden tönkreázna ilyen esetben.
Engem ha elvisz a víz akkor már baj van.Mert lejtős helyen van a 4 emeletes ház,és az esővíz lefolyik...Ráadásul magasított 1 emeleten van a lakás...Bár most a lakásom tök üresen áll,lassan 3 éve mert külföldön élek...
Tényleg ilyen esők vannak odahaza??
Péntek este vagy szombat hajnal óta esik.
Mi szerencsére magasan lakunk, csak az Alföldön vannak rokonaink, így ha már mi veszélybe lennénk, a rokonok már rég víz alatt lennének...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!