Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 4 emeletes tarsashaz negyedik...

4 emeletes tarsashaz negyedik emeleten lakok, lift nincs ilyenkor is felhozza az etelfutar a kajat vagy inkább illik lemenni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Én néhány éve láttam egy amerikai filmen ezt a beleköpködést és azt gondoltam, hogy ezt is csak egy bunkó véglény csinálhatja, és egy idióta sötét alak volt a forgatókönyvíró. A való életben soha senkinek nem jutna ilyen az eszébe. Ne mondjátok már, hogy van ilyen állat alatti színvonalú lény aki ilyet tesz! És aki ilyet észrevesz az nem szól? Akár kolléga, akár vevő? Ezt nem tudom elhinni!
2017. máj. 8. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Pénteken egy 5ooas tuti jól esne neki. De igazából ha nincs jatt akkor is felviszi.
2017. máj. 8. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem, ha neked nem jelent megterhelést, akkor vagy hétfőnként előre, vagy péntekenként utólag adj egy 500-ast neki, ha felviszi.

Ha nem akarsz jattot adni, akkor menj le, ha nem vagy a mozgásodban korlátozott.

De ahogy gondolod,...én adnék, mert én ilyen adakozó vagyok.:)

2017. máj. 8. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

És? Neked ettől jobb lesz?

Azért,mert beleköpsz más ételébe, neked még nem lesz sem több pénzed, sem jobb életed. Hiába köpködsz, attól még te maradsz a csóró proli futár,aki az emeletre futkos azok ételével, akik fizetnek.

Másutt van a te életed elcseszve, édes öcsém.

2017. máj. 9. 09:34
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Már tisztáztam, hogy nem vagyok futár és nem köpködök, de ha megtenném, nem gyk névtelensége mögött tagadnám nyugi...

És igen 1 nekem jobb lenne, hiszen legszebb öröm a káröröm, 2 te soha nem tudnád meg...

Én is csak úgy vettem észre, hogy orbit íze volt a pizzám aljának...

2017. máj. 9. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Az enyémnek ugyan nem ... nem eszem olyan ételt, amihez minden proli hozzáférhet.

2017. máj. 9. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

"hiszen legszebb öröm a káröröm"

Kívánom tiszta szívemből, hogy egész életedben csak kárörömben legyen részed!

2017. máj. 9. 11:17
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Minek köpködni?

Ha a megrendelő észreveszi, nem eszi meg az ételt, keres magának valami mást, vagy korog a gyomra estig. Egyetlen napon. Viszont ha panaszt tesz (és valószínűleg megteszi, engem jó eséllyel kirúgnak.

Ha nem veszi észre, jó étvággyal elfogyasztja a pizzát, és él tovább vidáman. Amiről nem tud, az nem fáj neki...

Kevés betegség van, amivel dolgozni tudok, de egy köpésnyi nyállal amit ráadásul lenyel az áldozat, nem pedig cseppfertőzéssel jut hozzá, át tudnám adni neki. Így még az az elégtételem se lenne meg,hogy másnap már megy a hasa, vagy hány az a sóher alak, aki nem adott borravalót.

2017. máj. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!