Anyák napjára meglepném anyumat, úgyhogy apa elviszi de nem tudom megcsinálni segítség?
Figyelt kérdés
Szóval a nővérem se senki nem akar segíteni, de lesz 2 órás filmre mennek, én meg kitakaritom a lakást és sütök, de senki nem segít, hogy oldják meg?2017. máj. 5. 22:08
1/5 anonim válasza:
Nagyon kevés időd lesz takarítani és sütni is, főleg, ha nem vagy gyakorlott és senki nem segít.
Inkább próbálj EGY valamit megcsinálni, anyukád biztosan értékelni fogja a meglepetést.
Sok sikert, izgulok, hogy jól sikerüljön!
2/5 anonim válasza:
Milyen takarítást tervezel ?, mert egy porszívózás fér bele max ebbe az időbe. Ilyen mint portalanítás, felmosás, csempézés, fürdőkád, wc pucolás, ablakpucolás, bla bla ez így együtt már sok, időigényes. Süssél, készítsél valami gyorsat, egyszerűt, de finomat. Pl. sajtos rudat + kókusztekercset v. golyót.
3/5 A kérdező kommentje:
Gyerek vagyok csak az ő szobájukba az előtérben és a konyhában szeretnék felmosni rendet rakni, amit sütök aza kakaós csiga és a fahéjas csiga. És van a nővérem és a barátja ők nem hajlandóak segíteni , ami a legrosszabb nekem őket kerülhetnek kell és nem merem megkérni a nővérem barátját hogy menjen el haza. Hogy lehet gyorsabban végezni a renddel? Az már segít ha már reggel rendet rakok valahol?
2017. máj. 6. 07:39
4/5 A kérdező kommentje:
Plusz a nővérem ideges nem tudom miért senkihez nem szól, de fagyit akar enni, meg nem tudom mi van vele
2017. máj. 6. 08:14
5/5 anonim válasza:
A legapróbb rendrakás is számít, jó, ha elkezded reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!