Halloweenra szeretnék pár díszt találtam is linket csak nem értem hogyan kell megcsinálni?
beszereztem mindent(nem volt nehéz)de hiába nem sikerült..számomra hiányzik pár kép vagy egy jó leírás lépésről lépésre...
Az alábbi címeken több ötlete kapsz:
Mi nem sikerül??
Fogsz egy négyzet alakú nejlont, félbehajtod, azt is félbe, meg azt is, hogy összesen 8 rétegű legyen. Még az is szabadon választott, hogy az oldalával párhuzamosan vagy átlóban kezded hajtogatni.
Ha ez megvan, a háromszög nyitott oldalát összeragasztod pár helyen, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Utána alkoholos filccel rárajzolod az alul lévő mintát, és a felesleges részt ollóval kinyírod.
Ugyan úgy írja, hogy először rajzolsz és utána ragasztasz, de szerintem fordítva könnyebb, vagy legalábbis két helyen érdemes megfogatni.
Ha elkészültél több példánnyal, akkor nejloncsíkokkal összeragasztod őket, ahogy a fotón, vagy bárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!