Milyen egy 7 (hét) négyzetméteres lakás?
Figyelt kérdés
Erzsébetvárosban vagy hol árverezik majd, többet is, de van kettő 7m2-es, valami műemlék. Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy 7 négyzetméteres lakás. Még egy ágy se férne el benne, egy íróasztal is csak nagyon nagy jóindulattal.2010. máj. 15. 11:58
1/4 anonim válasza:
szerintem egy ágy be fér meg egy mini szekrény.amúgy meg attól függ mennyi a belmagasság.én láttam már mini lakást amit olyan jól megcsináltak ,hogy az állam le esett.de ez csak egyedül állónak való biztos.
2/4 anonim válasza:
Talán a régi liftaknából alakították ki. Az alapterülete kicsi, viszont jó magas.
4/4 anonim válasza:
Nagyon pici lehet...De ha van egy kis képzelő erőd,tök otthonosá lehet azt is tenni.Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!