Mit lehet fúrni egy panel lakáson egész nap?
Ha úgyis ráérsz, derítsd ki, honnan jön és kérdezd meg. Persze akár a szomszéd lépcsőházból is jöhet.
Akár egy nagyobb átalakítási munka is lehet, vagy villanyvezetékezés, ennyiből nem tudni.
próbáltál már betonba fúrni?
ha nincs jó fúród (de még azzal is) többszöri nekifutásra lehet csak normális mélységű lyukat kifúrni. Lehet, hogy a lakó maga csinálja egy kevésbé jó szerszámmal.
Ha valaki sok lyukat akar fúrni, mondjuk egy pocrendszernek, az eltarthat egy napig
Köszönöm a válaszokat!
#1 Leírtam, hogy nem tudom behatárolni honnan jön...
#2 ketten vannak mert két fúró egyszerre ment, ergó biztos valami mester is lehet a dologban. Főleg hogy az egyik az a csavarbehajtóféle hangja volt a másik meg az a lyukfúrós dolog lehet(attól nem hallani semmi mást).
Egy polcrendszerhez nem fúrnak ennyit, nincs az az isten. Azért lettem volna kíváncsi, mihez kellhet ennyit fúrni :D Nem értek hozzá, érdekelt volna
Viz vezeték szertelésnél,villany szerelésnél a csöveket a falba kell rejteni .A régi csempéket,taposókat felvésni.
Majd ha minden ilyen elkészült,jön az új bútorzat falra ,falhoz rögzitése .Még belsó ajtó cserék is lehetnek.
Ez 1 sem 2 perces munka .
"#1 Leírtam, hogy nem tudom behatárolni honnan jön... "
Hát a lakáson belülről nehéz is :) Menj ki a lépcsőházba, és indulj el a hang után. Vagy ha mindenhonnan jön, akkor találomra az egyik irányba, ha gyengül a hang, akkor megfordulsz. Esetleg megnézheted kintről is, ilyen falfurkálós napon tuti nyitva van az ablak, akár onnan is be lehet határolni a hang forrását. Vagy azt is megnézheted, melyik lakás ajtaja előtt van por, lábnyomok, famorzsalék, kipakolt cuccok, szerszámok az ajtó mellé, vagy hasonló árulkodó jel (ilyen nagy munkánál azért többnyire mászkálnak ki-be a lakásba).
A mi lépcsőházunkban is fúrtak elég sokat. Mikor mentem haza úgy hallottam, hogy tőlünk jön.:D Szóval ennyire lehet behatárolni...
Én sem tudom elképzelni mit fúrnak. Több hónapon keresztül egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!