Mennyi egy 1,5 szobás 35 nm-es lakás fűtési költsége, Debrecenben? Mennyi, ha egész nap megy a fűtés?
Figyelt kérdés
Ugyanis szeretnék elköltözni. Most 33 nm-es téglalakásban lakom. Gázkonvektoros és csak este gyújtom be, de így is fizetek 20-25 ezer forintot havonta télen. Szeretném tudni, hogy megéri e panelre váltani, merthogy most másra nincs pénzem, csak panelre. (Ja, teszem hozzá, ha egész nap megy a fűtés, az 60 ezerbe kerül, és ez csak egy 20 nm-es szoba)2014. ápr. 2. 07:50
1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem a kérdés 1,5 panelre vonatkozik :)
2014. ápr. 2. 07:54
2/8 anonim válasza:
jo sokat fizetsz... a 42nm tégla lakásomban a havi átalány 2400 ft.
fütés nélkül van 18 fok, annyira körbe fütenek. nálam nem is megy már a konvektor másfél honapja, igyis 23 fok van bent.
3/8 A kérdező kommentje:
Na igen, de én szélső lakásba lakom :( Ráadásul felső szint :( Én is soknak találom, meg is nézettem az órát, de azt mondják semmi baja. Mondjuk ez akkor is nagyon sok. Ezért lenne jó tudni, hogy egy ilyen kis 35 nm-es panelnek mennyi télen a fűtése.
2014. ápr. 3. 08:55
4/8 anonim válasza:
31 m2-es garzonom fűtése 9000 Ft volt havonta. Átalánydíjas távhő.
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon sok. Két szobát fűtök havi 11 ezerért átalányosan konvektorral. Nem a készülékkel van a baj?
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, én már nem tudom. A készüléket is jónak találják, az órát is jónak találják. Én diktálom a gázt. Nyári időszakban, csak főzők, akkor a legmagasabb számlám is 4000 Ft. Mikor eljön a tél, tudván, hogy milyen sok, csak este gyújtom be hogy áttudja öltözni és le tudjak feküdni. Egyébként egész nap dupla gatya, 4 rétek pulcsi, 2 zokni.... Nincs ezzel gond, már hozzá vagyok szokva, csak miért fizetek azért a 2-3 óráért 20-25 ezer forintot? Nem értem. Az egyik ismerősöm is azt mondta, hogy ő a 10 emeletesben lévő 1,5 szobás lakását vígan egész nap melegben tartja, sőt még kevesebből. Végső elkeseredésemben döntöttem, hogy elmennék innen, de csak panelre van pénzem :( Ezért érdeklődök annyira.
2014. ápr. 8. 09:23
7/8 anonim válasza:
Nekünk télen 22 ezer volt az albérlet fűtése... mondjuk az az egészé. DE ha hozzátesszük sosem fűtöttünk egész nap, max estefelé lett bekapcsolva a szobákban.
8/8 anonim válasza:
Ez attól is függ hány fok van nálad.Nálam 21-22fok, konvetorral futok a lakás 52nm2es, szigetelt tégla.A fűtésem a téli hónapokban 8-10000ft, tavasszal kevesebb, nyáron semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!