A porszívózás szerintetek hangos tevékenységnek számít annyira, hogy a szomszéd amiatt szóljon?
Az isten mentsen meg a hisztériás, mindig-minden-idegesít (általában nyugger) szomszédtól.
Akinek a porszívózás gond, annak minden gond lesz. Oké, a gyerek ne kosarazzon a 6. emeleten, de az életnek vannak zajai, és nehogy már egy panelélet során is állandóan azon görcsöljünk, hogy melyik tevékenységgel kinél húzzuk ki a gyufát... Mi is sok minden eltűrünk, tolerálunk, mert sokan lakunk egy rakáson, és alkalmazkodni kell.
Amúgy most a panelban az ünnepnapon nagytakarítottam (most volt egyszerűen időm), zörögtem az üvegekkel, sétáltam keményen, porszívóztam, a kutya sem szólt be. Sőt legalább két helyen szintén takarítottak a hangok alapján. Akinek nem tetszik vagy minden idegesíti, az költözzön családi házba, ott nyugodtan hisztizhet a flexelés meg a kutyaugatás miatt. Teljes csend sehol nincs, ahol 500 méteres körzetben szomszédok vannak.
Porszivo?
en agyf.szt kapok ha a felsö szomszed porszivozik
olyan szar a szigeteles h a parkettan valo tologatas huzogatastol falra maszok
közben persze mindent tologat es dübörög minden
lehet h nincs annyi esze h kefes vegüvel porszivozzon
mert sztem sima müanyag veggel csinalja
de eszmeletlen...
Van egy cicank
Halalra remül ilyenkor😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!