Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy be van...

Honnan tudhatom, hogy be van kamerázva a lakás?

Figyelt kérdés
Folyton körülnézek és kamerák után kutatok,hátha találok,de nem.Valószínűleg el lett rejtve,és nem tudom hogy lehetne megtalálni.Illetve amikről tudok,azokat mind leragasztottam (laptop,telefon).Viszont még mindig félek attól,hogy amiket interneten nézek/olvasok,azokat mind megfigyelik.Már sok dolgot kerestem a gépemen,de nagyon nem értek hozzá.Olyasmit kerestem,ami arra utal,hogy valaki megfigyel engem...A szüleim tuti utánam kémkednek,de lehet még mások is.Ezt hogyan tudnám kideríteni?
2017. ápr. 15. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
maszturbálj a takaró alatt sötétben
2017. ápr. 15. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen bizonyíték?
2017. ápr. 15. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:
33%

Nekem az apám tényleg szereld be kamerát a szobába, hogy lássa megy-e a tanulás. Eleinte nem is tudtam róla, így valószínű azt is láthatta mikor kivertem, na de már mindegy, utána már félrevonultam a mosdóba vagy a wc-re, remélem az a helység nem volt megfigyelve:d.

Amúgy meg manapság már azt hallgatnak le akit akarnak. Ha okostelefonod van és meg ha ki is van kapcsolva a titkosszolgálat, lehet a rendőrség is rá tud csatlakozni, és képet hangot hallani az adott szobában. Okostévével ugyanezt meg tudják csinálni.

2017. ápr. 15. 15:19
 14/19 A kérdező kommentje:
13-as,szerencsére nincs telefonom az ilyen dolgok miatt.
2017. ápr. 15. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Látom te mindenre figyelsz, így nem lehet gond.
2017. ápr. 16. 00:42
 16/19 A kérdező kommentje:
De,gond van. :(
2017. ápr. 16. 03:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Először is egy rejtett kamerának főleg ha nem találod meg piszok borsos egy ára van, ellenben amit magán személyek is megvehetnek, viszont azok sokkal rosszabban rejthetők.

Egy kamerának kell egy állandó és egy vésztartalék áramforrás, mindkettő megléte elég feltűnő, vhol annak kell lennie!

Aztán hogy ki tudj zárni megint egy dolgot, ott a wifi jel! Egy AP-val nézd meg milyen "egységek" ténykednek, garázdálkodnak a házad s annak környékén!

3.! Ha ennyire súlyosan parázol minden kis xartól hát akkor minek neked bármi elektromos "modern" kütyü hisz már ugye ma mindennel megfigyelik az embert..

De ha sok sok pénzed van hívj profikat: [link] de én inkább mást hívnák...

2017. ápr. 16. 07:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha beteg vagy, ha nem. Fogadd el, hogy az emberek figyelik egymást és, ha nem extrém a történeted, akkor ez teljesen normális és egyáltalán nem befolyásolja az életedet. Te is figyelj másokat, azt kész.
2017. ápr. 27. 11:44
 19/19 A kérdező kommentje:
18-as,mi van?
2017. máj. 1. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!