Honnan tudhatom, hogy be van kamerázva a lakás?
Nekem az apám tényleg szereld be kamerát a szobába, hogy lássa megy-e a tanulás. Eleinte nem is tudtam róla, így valószínű azt is láthatta mikor kivertem, na de már mindegy, utána már félrevonultam a mosdóba vagy a wc-re, remélem az a helység nem volt megfigyelve:d.
Amúgy meg manapság már azt hallgatnak le akit akarnak. Ha okostelefonod van és meg ha ki is van kapcsolva a titkosszolgálat, lehet a rendőrség is rá tud csatlakozni, és képet hangot hallani az adott szobában. Okostévével ugyanezt meg tudják csinálni.
Először is egy rejtett kamerának főleg ha nem találod meg piszok borsos egy ára van, ellenben amit magán személyek is megvehetnek, viszont azok sokkal rosszabban rejthetők.
Egy kamerának kell egy állandó és egy vésztartalék áramforrás, mindkettő megléte elég feltűnő, vhol annak kell lennie!
Aztán hogy ki tudj zárni megint egy dolgot, ott a wifi jel! Egy AP-val nézd meg milyen "egységek" ténykednek, garázdálkodnak a házad s annak környékén!
3.! Ha ennyire súlyosan parázol minden kis xartól hát akkor minek neked bármi elektromos "modern" kütyü hisz már ugye ma mindennel megfigyelik az embert..
De ha sok sok pénzed van hívj profikat: [link] de én inkább mást hívnák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!