Holnap szerelik a beépített szekrényemet a hálóban, tegyem el az éjjeli fiókból a szexuális segédeszközöket?
en biztos hogy se a segedeszkozoket, se a szereloket nem hagynam egyedul a szobamban.:)
ha mar mindenkepp el kell menj, akkor az eszkozeidet rejtsd el valami biztosabb helyre.
Bátyjám asztalos new yorkban én meg a segédje voltam kamasz koromban nyaranta, egyszer egy full bombázó ügyvédnőnél melóztunk, a nőci elment dolgozni, bátyjámnak meg el kellett mennie boltba, mert elhagytuk a szekrényajtókhoz a pántokat... tehát ott maradtam az üres lakásban... találtam egy méretes dildót, jól meg is szaglásztam, egyből olyan kangörcsöm lett, bementem a budira, hogy kiverem... na ott aztán a szennyesládában találtam olyan fehérfolyásos, meg barna foltos tanga bugyikat... életemben elősször éreztem punci és női segg szagot... 15 perc alatt 5*vertem ki...
Közben ráélveztem direkt a fogkeféjére is...
Ennek már 10 éve és nem vagyok rá büszke... csak jelzem, hogy kb így hagyj idegen melósokat egyedül a kecódban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!