Akinek csaladi haza van, ti bezarjatok az ajtot ha egyedul vagytok otthon es felmentek az emeletre szamitogepezni?
10-es vagyok, nem tudom miért kellett lepontozni, de egészségére annak, akinek jól esett :)
Egy pici faluban lakunk, közvetlenül mellettünk van egy vegyesbolt, riasztóval, mozgásérzékelős reflektorokkal, amik bevilágítják az egész házunkat, ha akár egy mókus erre mászkál. Ha valaki ide simán be tudna törni, az valószínűleg lenne annyira profi, hogy egy zárt bejárati ajtó nem okozna neki problémát...
Kedves utolsó!
Viccesen szoktam mondani, hogy miért kell bezárni az ajtót, félsz hogy bevisznek valamit?
A mi falunkban én vagyok az, aki miatt mások zárják az ajtajaikat... uh simán nyitva hagyok mindent :D...
Am nem mennék be soha senkihez, csak rossz arccal áldott meg a sors :(
Az utolsón jót röhögtem.
Én is tudom, hogy nem ártana, de mindig elfelejtem. Pedig szép nagy házunk van, gyönyörű, rendezett kerttel, szóval csábító lehet. Sajnos már a kutyánkat is megmérgezték. A szomszédok szerint, talán be akarnak jönni.
Remélem, nem. Kemény világban élünk, hiába.
Elég szomorú, hogy a saját házadban sem vagy biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!