Amikor otthon vagytok ti be szoktátok kulccsal zárni a bejárati vagy utcaajtót?
Figyelt kérdés
És ha vendég jön?2017. márc. 21. 15:20
11/13 anonim válasza:
Falun lakunk, az egyik bejárat az utcára nyílik. Nem szoktuk bezárni sem a bejáratot, sem a kaput, csak ha hosszabb időre elmegyünk itthonról. Errefele nem jellemző a betörés.
12/13 anonim válasza:
Mi megyeszékhelyen lakunk egy 8 lakásos társasházban. Természetesen mindig bezárom az ajtót. Napközben, ha otthon vagyunk, akkor általában csak az egyik zárat szoktam bezárni. Éjszakára viszont az összeset és a riasztó rendszert (ajtónyitás érzékelő, mozgás érzékelő, videokamera kombinációja) is bekapcsolom. Ha nem vagyunk otthon, akkor szintén ez utóbbi a felállás. Szerencsére mi sem egy veszélyes környéken lakunk, de én még nem hallottam olyanról, hogy a betörők statisztikákat nézegetnek akció előtt. Szóval én nem tudom megérteni azokat akik nem zárják be az ajtót. Sajnos párom szülei és tesója is ilyen. Egész nap nyitva van az ajtó, bárki be tud menni. A párommal mikor összeköltöztünk, rendesen fura volt neki, hogy mostantól lakás kulcsot kell vinnie magával, ha elmegy otthonról. A tesója még rosszabb, mert ő ha csak néhány órára hagyja el a lakását, akkor is nyitva hagyja az ajtót.
13/13 anonim válasza:
Csak a kaput szoktam.. A bejárati ajtót éjszakára + ha hátra megyek a kertbe. Ha vendég jön akkor bejelentkezik előre és figyelek,csengő nincs (nem is lesz még egyszer),így aki csak úgy ide esik az vagy felhív vagy kiabál amit csak akkor lehet hallani,ha kint vagyok az udvaron. Amikor emeletes albiba laktunk csak akkor zártuk az ajtót amikor elmentünk otthonról,kívülről csak kulccsal volt nyitható az ajtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!