Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok csinálni...

Ti mit szoktatok csinálni suli után, ha kész a tanulnivaló?

Figyelt kérdés
És ne számítógépes, telefonos, ipad-os játékokat írjatok.

2015. márc. 26. 20:42
 1/6 anonim válasza:
Rajzolni.
2015. márc. 27. 16:47
 2/6 anonim válasza:
(14/L) Úúú én is pont ezt a kérdést akartam feltenni. Nem tudom mit tudnák csinálni, ha nem számítógépezek, vagy sorozatokat néznék. Olvasni este szeretek, ha van egyáltalán olyan könyv ami éppen érdekel, (már régen olvastam). Kötelező olvasmányunk pedig most nincs az iskolában, habár azt a tanulnivalók közé sorolhatjuk. A kertünkben van egy kosárpalánk, de én nem szeretek csak úgy dobálni rá, unalmas, nem értem, hogy szerethetik ezt csinálni a többiek. Persze csapatban, ha sokan vagyunk szeretek kosarazni, játszani. Így viszont az is ki van lőve. Spanyolul próbálok énekelni, mert majd azt a nyelvet akarom tanulni, és imádom, főleg énekelni, amikor mondjuk hazaér a két mostohatesóm közül valamelyik, akkor már eszembe se jut énekeni. Ha az ikertestvérem ér haza, akkor még jobban felbátorodom, mert akkor nincs csend és nem csak a saját hangomat hallom, hanem a mocorgását is. (Sajnos mindegyik fajta tesóm fiú. :) Anyám pedig elmebeteg(ezért külön él tőlünk mert elváltak a szüleim), mostoha anyám viszont jófej, kedves, vicces, az Apám is.) Sokszor éhesvagyok, így esetleg muffint sütök, vagy rendelek valamit, vagy ha már közeledik a vacsoraidő és hazaért mindenki, segítek a vacsora készítésében. Nem szoktam a barátaimat sem áthívni, mert nem lenne mit csinálni egy házban. Ha mondjuk én megyek át valakihez, akkor számítógépezünk együtt, vagy TV-t nézünk. Nálunk nincs TV-re előfizetés, de Anyámnál van. Ezért minimum számítógépezni tudnánk, de azt otthon is lehet, nem értek másokat. Tehát én csak sorozatbarát-on nézem az épp nekem tetsző sorozatot tanulnivaló után. :)
2015. márc. 27. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bezárom a szobaajtót-bekészítek egy adag papírzsepit-keresek egy jó szexfilmet és ha fiú vagy a többit tudod :)

Ha nagyon unatkozok kis pihi és jöhet a következő de általában már az elsővel eltelik egy jó fél óra....

2015. márc. 30. 17:20
 4/6 anonim válasza:
aludni
2015. ápr. 6. 03:19
 5/6 anonim válasza:
Van aki szokott még tanulni? 18/f
2015. ápr. 6. 21:41
 6/6 anonim válasza:
Én edzésre megyek.
2015. ápr. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!