Reális 76000 Ft/hó takarítási díj egy 100 lakásos társasházban?
És mi lenne a takarító feladata?
Hány lépcsőház? Mekkora terület?
Hetente hányszor takarít?
Mit tartalmaz a heti takarítás?
Kukák kihúzása benne van?
Hóeltakarítás síkosságmentesítés?
Zöldterületek karbantartása?
Egyébként igen reális is lehet, sőt ha a fentiek nagy része benne van akkor még olcsó is!
Sajnos azt nem tudni, gondolkodtam azon, hogy elkérjem a takarítási szerződést, hogy megnézzem mit tartalmaz, pont emiatt. De mint mondtam soha sem láttam jelét takarításnak, csúszásmentesítés biztos nem volt, mert télen csak pingvinléptekben lehetett járni-kelni...
2 lépcsőház van, de az egyik elméletileg le lett zárva, mint ahogy a liftek is.
"Sajnos azt nem tudni, gondolkodtam azon, hogy elkérjem a takarítási szerződést, hogy megnézzem mit tartalmaz, pont emiatt. "
Ezen infók birtokában lehet csak mondani bármit is, addig csak találgatás.
Ha a ház nem elégedett a takarítóval közös képviselőnek, számvizsgáló bizottságnak jelezni (akár közgyűlésen is felvetni).
Szint minden társasház működés egyedi (SZMSZ) ezért nem lehet általános tanácsot adni.
"760ft/hó/lakás igen sok, egy szaros takarítónak 20eft/hó többet nem szabadna keresnie"
Próbálom megtalálni az iróniát, de nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!