Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem ki a toll...

Szandika1995 kérdése:

Hogyan szedjem ki a toll párnábol a a rossz folyékony mososzer illatát? Uj volt ki mostam hogy ne legyen rossz illata de rosszab lett mint volt elötte a folyékony mososzer miatt! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Tollat nem lehet mosni!

Nem a mosószertől van most rossz illata.

Dobhatod ki.

2017. márc. 15. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

valamit nagyon elrontottál... én egy kis ecetes öblítést lenyomnák.

Amúgy a toll párnát mindig úgy szoktam évente egyszer,hogy csak egy kis ecet...se mosószer se öblítő. Meg persze szárítógépbe rakom.

2017. márc. 15. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
De rávan irva a cimkén kis képpel fel van tüntetve hogy szabad mosni az is hogy 40-fokon a száritogép van áthuzva egy X-el meg egy három szög de azt nem tudom mit jelent!
2017. márc. 15. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
A folyékony mososzer illatát érzem csak az a baj hogy tényleg nem tudtam hogy ilyen rossz az illata és most nem birom ki szedni belöle
2017. márc. 15. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mossad át ecettel, rázd jól fel és tedd ki a napra száradni. Időnként rázd fel újra a tollat. A toll párnákat mindig így mosom.
2017. márc. 15. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem rázogattad szárításkor és bedohosodott. Lehet ecetezni, de inkább mosd ki újra és száradás közben gyakran rázogasd. Lehetőleg meleg, szeles napon szárítsd, vagy fűtött szobában. Eléggé időigényes dolog.
2017. márc. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!