Hogyan lehet rábeszélni a lakókat, hogy ne a rossz közös képviselőt válasszák?
Elég kényes a helyzet, mert hamarosan alakuló ülés lesz, és az egyik cég, aki ajánlja magát a háznak, az, aki a mostani házunkban közös képviselő.
Borzalmas a helyzet nálunk, a pénzügyi részen kívül semmi sincs rendben, horrortörténeteket tudnék mesélni az elmúlt 20 évből.
A gond az, hogy ezeket nem igazán tálalhatom ki az alakuló ülésen, mert a család egy része továbbra is a régi társasházban fog lakni, és nyilván nem kedvezne az ügyeinknek, ha elmondanám a viselt dolgaikat. Mondom majd, hogy mi elégedetlenek vagyunk velük, de nem tudom, hogyan lehetne elég meggyőzően, de úgy érvelni, hogy ne sértsem meg őket.
(A képviselő se büszke a mi házunkra, az ajánlatában nem is hivatkozik rá, hogy a mi házunkat is ő kezeli építéstől...)
Lehet, hogy nem elég világos a kérdés: hogy lehet meggyőzni a többi lakót sértődés nélkül?
Én tudom, hogy rossz, nem kell utánajárni.
A referenciáiban csomó házat, a mienket sem adta meg, szóval ide biztos senki nem fog jönni utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!