Datolyapálma növekedésével kapcsolatban kérdeznék?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben szedtünk Horvátországban pálmafáról magokat, amiket elültettünk. 30 darabból 4 kelt ki, amik nagyon szépen növekednek, de viszont csak egy hosszú levele van mindegyiknek. Mikorra várható kb a második levél? Ha kirakom a teraszra tavasztól őszig, előbb beindulnak?2017. febr. 26. 20:31
1/6 anonim válasza:
Nagyon lassan növekszik, aztán egy idő után megáll, mivel cserépben van és nem szabad földben.
Viszont, ha ebből az 1 szárból kibomlik, akkor kicsit felgyorsul, szaporábban jönnek az ágak.
A miénk 23 éves és 1,5 m. magas, .... már vagy 10 éve.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2017. febr. 26. 22:02
3/6 A kérdező kommentje:
Azóta nagyon szépek lettek, már 5 levele van mindegyiknek. Jót tett nekik a terasz nyáron
2017. okt. 28. 17:04
4/6 anonim válasza:
Nekem is 23 éves, 1,5 m-es és megállt kb. 10 éve... szerencsére, mert így együtt lehet élni vele.:)
5/6 anonim válasza:
Örülök neki kedves Kérdező!:)
Én viszont totál idióta vagyok, csak most látom, hogy önmagammal csevegek! :D :D :D
Sose öregedj meg agyilag!:)
6/6 A kérdező kommentje:
:-D semmi gond
2017. okt. 30. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!