Tiszerintetek hogy bírja a magyar kertben a datolyapálma vagy kókusz vagy egyéb pálmafélék?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 18:57
1/7 anonim válasza:
Vannak ilyen fagytűrő pálmák amik megélnek iit. De nem kókuszpálmák. Kenderpálmát szoktak árulni. Nekem is van majd melátjuk hogy bírja a telet, idén ültettem
2/7 A kérdező kommentje:
Hol lehet megfelelő jó áron venni Kenderpálmát?
2016. nov. 19. 20:04
3/7 anonim válasza:
Venni nagyobb kertészetekbe lehet, vagy pl. Vaterán. Itt a közelünkben volt egy kert, ahol volt pár db kenderpálma, már korosabbak voltak, jól mutattak, Aztán érdekes módon elkezdtek kipusztulgatni.
4/7 A kérdező kommentje:
Csemetét is szerentnék de azért egy magast is
2016. nov. 19. 21:03
5/7 anonim válasza:
Én Dunaújvárosban vettem a csemetét. Volt nagyobb is de elég drága volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Kösszönöm az értelmes válaszaidat.
2016. nov. 19. 22:10
7/7 anonim válasza:
Ez megint egy ilyen szívatós kérdés, 5 éves kor után már nem szokták ezt megkérdezni.
A kérdező a múlt héten még lakásban akart őrölt borsot termelni eladásra, mivel olyan drága feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!