Hogyan oldjátok meg a ruhák szárítását? Akinek van szárítógépe, írna róla véleményt?
Mi pont a penész miatt vettünk szárító gépet.
Tényleg nem volt olcsó, de megérte azóta nincs penészünk, egész télen nem volt.
Zúgni nem zúg nagyon, meg éjszaka úgy sem szárítasz.
nekünk kondenzátoros van, és nagyon jó. B energia osztályost vettünk, mert az A lényegesen kevesebbet fogyaszt, de az ára sokkal magasabb. Kiszámoltam hogy a A-val annyi áramot spórolnánk csak meg hogy kb 8 év után hozná be az árát. ès ugye 8 év után akár vehetünk egy újat is, így végül is nem éri meg.
Ha akkor veszed ki a ruhát ahogy befejezi a szárítást és még meleg a ruha akkor pl farmert pullovereket nem kell vasalni. De ha kihül a ruha akkor gyürött marad.
Tudom, hogy spórolni kell, de én inkább a gyógyszerek árát spórolnám meg.A penész allergiát, esetleg tüdőgyulladást okoz. A nedves fal hideg, nem lehet kifűteni, vagy csak nagyon drágán.
A szárítógépen van olyan program, amelyik vasalásra szárít és olyan, ami szekrényre.A szekrényest használom, figyelem, hogy mikor jár le, rögtön kiszedem, a kezemmel simítom, nem vasalok. A vasaló is sokat fogyasztana.
Egy hete vettünk Candy mosó-száritógépet és csak jót mondhatok róla!
Nem vész el az illat száritás után, és nem is lesz gyürött (nincs hosszú ü-m :) - csak akkor, ha bent felejted. Sőt, lehet kapni kifejezettem szárítógépekhez illatos "lapokat", amit csak beteszel a száritáskor és sokkal illatosabbak lettek, mint öblitővel valaha.
Mi is azért vettük, ami a Te gondod, nem tudtunk hol teregetni. Nálunk sokat segitett a penész ellen páraelszivó (nem elektromos).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!