Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg a ruhák...

Hogyan oldjátok meg a ruhák szárítását? Akinek van szárítógépe, írna róla véleményt?

Figyelt kérdés
Mi kertes házba lakunk. DE: hiába, ha nem tudok sokszor kiteregetni, mert valaki mindig éget,száll a füst,az eső eleredhet,stb. Csak nyáron ,jó melegben szoktam,amikor nincs "veszély".Viszont ősztől tavaszig én is a lakásba kényszerülök teregetni,ott viszont enélkül is igen magas a páratartalom, penészednek a falak. A fürdőbe nem tudom felrakni a szárítót, mert egybe van a wc -vwl. és van a falon egy nagy villanyboyler. Ti hogy oldjátok meg,hol szárítotok? Gondolkodom egy szárítógépen, de annak meg aza hátránya, hogy :drága,helyigényes, zúg, sok áramot fogyaszt....:(
2010. máj. 9. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi pont a penész miatt vettünk szárító gépet.

Tényleg nem volt olcsó, de megérte azóta nincs penészünk, egész télen nem volt.

Zúgni nem zúg nagyon, meg éjszaka úgy sem szárítasz.

nekünk kondenzátoros van, és nagyon jó. B energia osztályost vettünk, mert az A lényegesen kevesebbet fogyaszt, de az ára sokkal magasabb. Kiszámoltam hogy a A-val annyi áramot spórolnánk csak meg hogy kb 8 év után hozná be az árát. ès ugye 8 év után akár vehetünk egy újat is, így végül is nem éri meg.

Ha akkor veszed ki a ruhát ahogy befejezi a szárítást és még meleg a ruha akkor pl farmert pullovereket nem kell vasalni. De ha kihül a ruha akkor gyürött marad.

2010. máj. 9. 08:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.milyen márkát,és mennyiért vetted?Te hol tartod, a fürdőben?Az áramfogyasztásod jelentősen megnőtt?
2010. máj. 9. 08:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk szárítós mosógépünk van, jó ha kétszer használtam. Elvész benne a ruhák illata és full gyűröttek lesznek, pedig igen jó márkát vettünk méregdrágán... Én soha többet nem vennék ilyesmit. Teregetek a teraszon, a szobában, meg ahol sikerül. Nálunk nem a penész a nagy gond, hanem a helyhiány, alig férünk a szárítóktól.
2010. máj. 9. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy spórolni kell, de én inkább a gyógyszerek árát spórolnám meg.A penész allergiát, esetleg tüdőgyulladást okoz. A nedves fal hideg, nem lehet kifűteni, vagy csak nagyon drágán.

A szárítógépen van olyan program, amelyik vasalásra szárít és olyan, ami szekrényre.A szekrényest használom, figyelem, hogy mikor jár le, rögtön kiszedem, a kezemmel simítom, nem vasalok. A vasaló is sokat fogyasztana.

2010. máj. 9. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és még hozzá: olyan puhák a ruhák, hogy a gép nélkül szárított a közelébe sem jön. Illat pedig - anélkül sem használok öblítőt, csak ecetet és illatolajat.Finom.
2010. máj. 9. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy hete vettünk Candy mosó-száritógépet és csak jót mondhatok róla!

Nem vész el az illat száritás után, és nem is lesz gyürött (nincs hosszú ü-m :) - csak akkor, ha bent felejted. Sőt, lehet kapni kifejezettem szárítógépekhez illatos "lapokat", amit csak beteszel a száritáskor és sokkal illatosabbak lettek, mint öblitővel valaha.

Mi is azért vettük, ami a Te gondod, nem tudtunk hol teregetni. Nálunk sokat segitett a penész ellen páraelszivó (nem elektromos).

2010. máj. 9. 22:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de írjatok már áratis,mert nem tudom milyen márkát,és mennyiért érdemes venni? Mennyi ideig dolgozik a gép,és sok áramot fogyaszt,mert azt is hallottam 5000 ft -al is megnőhet az áramszámla,(nekem így is 15000 :(,azért kérdem)
2010. máj. 10. 06:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!