Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bemehet-e a tulaj a bérbe...

Bemehet-e a tulaj a bérbe adott lakásba a bérlők jelenléte ÉS tájékoztatása nélkül?

Figyelt kérdés

HELP!szerintetek a főbérlőnek/tulajnak joga van bemenni a bérlő tudta és tájékoztatása, sőt JELENLÉTE NÉLKÜL AZ ALBÉRLETBE? a tulajról van szó, aki most "kedvesen" meglátogatta a lakásunk, ahol minden értékünk van és úgy szólt róla h pár órával előtte, mikor mind2en dolgozunk...párom úgy kéreckedett el sürgősen a m.helyéről... (...+kutya van a lakásba...) nem az az alap h 1-2 nappal előtte szólunk, és ott van a cuccok tulaja??

A konkrét helyzet: 11 körül hívta páromat h mennének be olyan fél6 körül megnézni a vevővel a lakást. párom 17ig én meg 17.30ig dolgozom... mondtuk neki ezt h tegyük át máskorra v este 7re legalább, majd 13kor mondta telefonon h jó akkor lemondta a vevőt, majd ordibálni kezdett h ő márpedig bemegy a lakásába és lecsapta a telt... mondtam páromnak h menjen azért haza délben, női megérzés... erre páromtól jön az sms 17kor h ott vannak a vevővel!!! hát azé... egyikünk se ért volna haza plusz közölte h nem is jönnek akkor végül... erre még ő morgott h nekünk ez nem tetszik merth övé a lakás...

sztem ez nem normális... azóta elköltöztünk még rá 2 napra onnan azonnal! csak érdekelnének a vélemények...

2010. máj. 7. 02:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nekünk amúgy határozatlan idejű volt, elsején kifizettük a lakbért de 7én le is léptünk.... így inkább hagytuk ott neki a teljes havi bért, minthogy ellopjon vmit... ő is el akarja adni a lakást, és fényképzező emberkét is hozott meg 3 vadidegen vevőt....(ez volt a eset amit leírtam)
2010. máj. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!