Mit tegyünk elmebeteg szomszédunkkal, aki állandóan bömbölteti a zenét?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal srác a lakótelepen ( szomszéd panelban lakik ) , 25 év körüli , nem dolgozott soha sehol , szülei tartják el . Szülei rettegnek tőle , nem szólnak neki soha semmiért , hadd legyen magának a szobájában . Van egy nagyon nagy probléma vele : EGÉSZ NAP NON STOP ÁLLANDÓAN MAXIMUMON BÖMBÖLTETI A ZENÉT az erősítőn . Az ablak nyitva van neki állandóan , szerintem direkt csinálja . A fél város hallja a zajt , hétfőtől péntekig , de reggel 8 - tól este 8 ig csinálja így csendháborításért nem lehet feljelenteni .2010. máj. 6. 13:46
11/15 A kérdező kommentje:
HEHE ez jó volt
2010. máj. 6. 19:11
12/15 anonim válasza:
Meg kellene valahogy oldani, hogy ne legyen árama.
Amúgy pedig kell kérni egy hivatalos zajszíntmérést, mert lehet, hogy a zaj veszélyes az egészségre. A csendháborításért való feljelentés pedig legyen rendszeres.
13/15 anonim válasza:
Rendszeresen le kell nekik csapni a villanyórájukat.
14/15 A kérdező kommentje:
Végre együttérzőbb és értelmesebb emberek is idetévedtek ... Kössz a javaslatokat !
2010. máj. 6. 20:17
15/15 anonim válasza:
Nekünk nem a zenével volt gond,hanem a fapapucs kopogásával.De ott hajnal 3-kor kezdte a vén alkoholista nő,mert a férje akkor járt dolgozni.Többször szóltam neki,de azt se tudta melyik bolygón van,úgy be volt rúgva reggel is.Még egy strand papucsot is vittem neki ajándékba.Nem szűnt meg,és azt csináltuk,hogy megfogalmaztunk egy levelet,hogy együtt kell föllépnünk a lakókkal a házirend ellen sértőkkel szemben.Előtte utánajártam,hogy mik a lehetőségek.Pl.eredeti padló visszaállíttatása (linóleum,padlószőnyeg),Csendháborításért feljelenteni,vagy polgári peres úton eljárást indítani ellen.Ráírtuk még a papírra,hogy akit zavar hívjon föl telefonszámon,és együtt lépünk fel ellene.Ezt minden postaládába bedobtuk,az alkoholista ládájába is.Ettől gondolom megijedt,és megszűnt a kopogás!Próbálkozz te is valami hasonlóval,csak előtte derítsd ki,mik a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!