Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Havi 220. 000 Ft-ból mennyire...

Havi 220. 000 Ft-ból mennyire lehet jól megélni? Ti mennyiből tudtok gazdálkodni? Félretenni is tudtok valamennyit?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ezer ilyen kérdés volt és,hogy mindenkinek más az igénye,de én akkor is szeretném újra megkérdezni.

Párommal idén összeköltözünk (sosem éltünk még külön háztartásban)

Fix költségeink:

Lakás törlesztő 30 ezer ft/hó

A rezsit még nem tudjuk,kb 30-40 ezerrel számolunk.

(max 50 nm lakás lesz)

Az ételt kettőnknek 50 ezerből szerintem meg tudjuk oldani.

Havi gyógyszer 4000 ft.

Amit fixen magamra költök egy hónapban az 15 ezer ft.

Páromnak ez max a fodrász 1500 Ft.

Tömegközlekedés havi 6500 Ft

Plusz szórakozásra havi max 15.000 Ft. (ritkán járunk el)

Ez eddig 152.000 Ft

De azt nem tudom,hogy háztartásra külön mennyi szokott elmenni?? pl, mosószer,öblítő stb

Köszönöm a segítséget!

2017. jan. 16. 07:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk én most vacsira főtt ételt kajáltam (időnként szoktam, ha úgyis van). Igen valószínűleg olcsóbban megúszom, ha csak bundáskenyeret (vagy vmilyen kenyeret) eszek, mint tegnap.

De azért szerintem minden nap ennyit vacsizni kevés (vagy lehet hogy csak nekem, de én most is éhes vagyok zöldborsófőzi+kirántotthús után, mindjárt megyek is ki csinálni még egy bundáskenyeret). Szerintem azért ez erősen emberfüggő, mert valaki tényleg madárétkű másnak meg több kaja kell...

2017. jan. 18. 18:58
 22/22 anonim válasza:
Nem mai téma de akkor is megosztanám a miénket. Villany kb 12 ezer Ft. Víz az 4 ezer Ft. Net az 5 ezer Ft, üzemanyag kb 15-20 ezer Ft szokott lenni. Kaja az sajnos 70 ezer Ft környékén szokott megállni (hála a jó égnek ezeknek a pofátlanul magas áraknak) "vesszenek még" bocsánat. Kb az összes 140 ezer Ft 1 hónapra ha ügyesek vagyunk. Más kiadásunk nincs.
2024. jan. 19. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!