Mennyibe kerülhet egy elektromos padlófűtéssel épült ingatlan téli villanyszámlája inverteres klímával kiegészítve?
Ahogy most belenéztem a videóba, ott a járólapra van telepítve, ez annyiból baj sztem hogy amit át ad hőt neki az részben elveszik hisz lehet nincs is szigetelve alatta, nem tudom, a régiek nincsennek. A padlófűtésnél is 10 cm-es lépésálló hungarocelt tesznek alá és arra megy a cső és úgy a beton rá, szval a hő nem veszik el.
Ahogy nézem 1m2-re 100-tól 150W-ig van fogyasztás, tehát 90m2 min az 9KW/h (max 13.5KW/H) ezt beszorzod dúrván 50Ft-al mert annyi tán 1KWh azaz 9KWh x 50Ft-al=450Ft/H x napi használati óraszámmal asszem így kell kiszámolni. A max (W) fogyasztás (1m2/150W számolva)Ha jól számolom akkor itt keletkezik egy 58.69A-er áramerősséged, tehát ekkorára kell tervezni? Én úgy vettem hogy egybe a 90m2-en megy a fűtőszálad! Tehát ez a max áramerősséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!