Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik még olyan cipész, aki...

Létezik még olyan cipész, aki foglalkozik cipőnyújtással?

Figyelt kérdés

Van néhyán cipőm, ami első próbára jónak tűnt, de most nem nagyon tudom hordani őket, mert feltörik a lábam, be kellene járatni...

Illetve hallottam olyanról, hogy cipészek régen foglalkoztak direkt olyannal, hogy nyújtás. Tud valaki erről?

2010. máj. 4. 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:
bőrcipőt lehet nyújtani, van rá 'szerszám'. illetve, ha vizes zoknival jársz benne egy pár órát, akkor is nyúlik nem emlékszem fél vagy egy számot.
2010. máj. 4. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Tágításnak hívják és elvileg minden maszek cipész csinál ilyet.
2010. máj. 4. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:

igen a cipészek vállalják, de csak széltiben tudják tágítani.attól lehet, hogy továbbra is törni fog, mert a kérge kemény.

a férjem szokta nekem azt csinálni, hogy vizes újságpapírral szorosan kitömi a cipőmet, és úgy van pár napig. a kérgét ,meg egyszerűen rongy között alaposan megkalapálja, hogy puhuljon.

az esetek többségében sikerül is, persze csak a bőrre igaz.

üdv.

2010. máj. 4. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!