Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Családi vagy társasház?

Családi vagy társasház?

Figyelt kérdés
Igazából mind2-nek van előnye,hátránya.A családi ház csak a tied,mindent úgy rendezel,ahogy te akarsz.Meg lehet háziállatot tartani.A társasház meg biztonságosabb,a lapostetősnszerkezet miatt nem kell félni,hogy elvisz a tornádó.Ill.a betörés valószínűsége is jóval kisebb.Meg nem kell dolgozni a ház körül

2016. dec. 30. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
M.on tornádó??? Én társasba lakok de régebben családiba laktam, vissza vágyom sokkal jobb ott. És családiba is fogok lakni. Pont hogy nem bizzonságosabb mert senki nem tud semmit a másikról pl volt olyan lakónk aki évekig nem fizette a vizet meg semmit az egész házba elzárták a vizet meg mindent napokra míg nekünk kellet kifizetni az ő adósságát. Olyan is volt hogy kipakolták a lakást senki nem szólt semmit azthitték költözik az illető. Elkekl viselned a szomszéddok hangoskodását hajnali 5 órás hús kloffolást meg falverést ha nincs kutyád hidd el olyan lesz mintha lenne mert a szonszéd kutya ugatását fogod halkgatni meg ahogy kiabálnak szexelnek ordít a gyerek. Soroljam még kedves kérdező? Én ahogy tudok megyek kertesházba nyugalom van lehetnek állataim sokkal szebb környezet.
2016. dec. 30. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Meg nem kell dolgozni a ház körül."

Az egyes-egyedül terajtad múlik, hogy mennyit fogsz dolgozni a házad körül. Aki szeret kertészkedni, az olyan kertet telepít, hogy mindig legyen egy kis prücskörészni valója.

Aki viszont nem szeret kertészkedni, vagy éppen ideje nem lenne rá mindig, az tud olyan kertet telepíteni, amivel gyakorlatilag szinte semmi tennivalója nincs. Nekem is ilyen van, ezer négyzetméter terület, kerti tóval, és sokkal kevesebb teendőm van vele, mint a rutin háztartási munkákkal a lakáson belül. Több hétre is magára hagyhatom, volt is rá példa.

A kerttel kapcsolatban az a legnagyobb gondom, hogy eldöntsem, hogy a napra feküdjek ki egy jó könyvvel, vagy az árnyékba. :)

2016. dec. 30. 15:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz.Mondjuk én mindent jobbnak látok a családiba,az egyetlen és HAtalmas hátránya viszont,hogy a tornádó lekapja a tetejét és kiszippant belőle mindent.Társasháznál nincs ilyen,mert a lapostetősnszerkezet le van betonozva.Itt a falak is jó vastagok,kemények.Nagyobb biztonságban érzem magam társasházban
2016. dec. 30. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tornádó hülyeségről beszélsz? Megnyugtatlak, már 30 évvel ezelőtt is betonfödémes házakat csináltak. Tehát ha jön a tornádó, és leviszi a tetőt, a betonfödém még ott lesz, és nem szippant ki semmit a házból.
2016. dec. 30. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Családiba könnyebben bemegy a Godzilla is, meg a gyíkemberek is. Jobb a társas mert 50 cigány közt csa 2%od van h téged rabolnak el az ufók.
2016. dec. 31. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezen a tornádóson most jót nevettem :D Az újabb családi házaknak is beton födéme van. Egyébként én is társasházban lakom, és nem lapostető van, hanem rendes beépített tetőtér. Ahogy családi háznak is lehet lapos teteje.

Magyarországon tornádótól félni meg főleg hülyeség, ez ne legyen szempont ingatlan választásnál

2016. dec. 31. 10:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Tornádó? Magyarországon? :D Ez nagyon LOL, ennyi erővel félhetnél szökőártól meg vulkánkitöréstől is :D Remélem csak viccnek szántad.

Én inkább a családi házat preferálom, de lehet hogy csak azért, mert életem nagy részét abban éltem le. Ház körül pedig mindig van teendő, ha tartozik hozzá kert és azt akarod hogy normálisan nézzen ki.

De ha ez egy fő szempont nálad, hogy ne kelljen dolgozni a ház a körül, akkor javaslom inkább a panelt, ott tényleg semmit sem kell csinálnod a ház körül.

2016. dec. 31. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Társasban csak LAKNI lehet, én meg nem csak lakni jöttem erre a földre. :-))

Sokat, majd' 40 évet laktam társasban, s egy életre elég volt belőle. Inkább vállalom a tornádóveszélyt. :-))

Mellesleg sok társast láttam, ahol az évek során megfeledkeztek a tűzrendészeti előírásról, és mára már egyik oldalról sem közelíthető meg a kosaras tűzoltóautóval. Na, ott ha a nyolcadikon kiüt egy tűz, akkor szívás van, mert nem sok panellakó vett órákat Batmantől.

2016. dec. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!