Panelházak műszaki adatait honnan lehet megtudni?
El is felejheted. A vasalas nem csak itt-ott van benne, hanem haloszeruen, egymast fedo modon. Fuggolegesen lefurni egy lyukat kb. eselyed nincs anelkul, hogy vasba ne utkoznel.
Ha a tarsashaz kozos kepviseloje ilyen tehetetlen, javaslom fogadj ugyvedet es pereld be a hazat, kerj karteritest a tonkrement padlod, butoraid, szonyeged miatt. A masodik per elott hidd el, meg lesz csinaltatva a csatorna...
Más a panelek és más a házgyáriak adata. De minden ház közös képviselőjénél kellene lenni a ház építési terv rajzának.
Én egy panelban laktam. Ott a gyerekkocsi tároló fölött ment a szennyvízvezeték, vagy a kukatároló alján volt eldugulva. Ott kell megnézetni, és esetleg kicserélni. Ha házgyári, azt nem tudom.
A wc hátfal mögött kezdeném a vizsgálódást.
Nálunk legalábbis ott nincs rendes föém, annak láthatóan vége van, csak valami utólagos elválasztás a szintek között. Ha jól láttam hungarocell darabkákkal van kitömködve a csövek közt oszt rányomva valami kiegyenlítő habarcs.
Kézi vésővel próbáld be.
Ha ottntudsz áttörést csinálni, már csak adni kell hátrafele lejtést a wc padlónak, meg hagyni rést alul a hátfal alatt, aztán folyhat a fos a pincébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!