Ha van a nevemen egy telek az ország másik felén, de fogalmam sincs, hova esik, nem tudom a hrsz számot, akkor hogy tudom megtudni a hrsz számot?
Figyelt kérdés
Önkormányzat elhajtott földhivatalhoz...földhivatal elhajtott, hogy tudnom kellene kb hol van...nincs egy hivatal ahol név szerint keresnek? Tud valaki segíteni?2014. dec. 8. 17:56
1/6 anonim válasza:
vmi rokon arrafelé? a földhivatalról azt hittem, h ezt tudniuk kéne, de ezek szerint mégse. érdekes.
2/6 A kérdező kommentje:
budapesti földhivatal nem látja:(
2014. dec. 8. 18:34
3/6 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud, próbáld meg ezt:
4/6 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a neveden van?
Vetted, kaptad, örökölted? Csak van róla egy dokumentumod. Azon rajta van.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha lenne dokumentum, csak lenne annyi eszem, hogy arról lenézzem:)
2014. dec. 9. 06:36
6/6 anonim válasza:
A települést vagy vidéket csak tudod? Mert akkor az illetékes földhivatal biztos rá tud keresni névre. Szerintem egy rokon is el tudja ott intézni.
Persze, az ügyfélkapus módszert előtte megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!