Ilyen teamécsest lehet rendelni valahonnan?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, Mindenszentek környékén a Tescoban vettem,de sajnos már nincs.
Temetőbe kellene.
2016. dec. 23. 15:21
1/7 anonim válasza:
Illatosítottak vannak a 100 ft-os boltokban.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Rossmannban, dm-ben is szokott lenni - nem tudom, hogy ezek az üzletek elérhető közelségben vannak-e számodra.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A Tescos egész nagy teamécses volt, nem az a szokványos méret.
Obi, Rossmann van nálunk is, ha nem találok ilyen nagyot, akkor veszek ott.
Köszönöm a segítséget.
2016. dec. 23. 17:56
5/7 anonim válasza:
Sikerült olyan nagyobb méretűt venned? Amúgy az meddig égett, tudod véletlenül? Sokat használok mécsest. Ami nekünk szokott lenni az 4-4,5 óráig ég.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, majd jövőre bevásárolok rendesen belőle Halottak napja előtt.
6-7 órát is égett, és jobban is mutat egy sima kis mécsesben is,mint a szokásos tea.
2016. dec. 30. 16:26
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó! Majd figyelem jövőre. Egyébként az átlagos (T-ban kapható) teamécses nem a legjobb minőségű, az alumínium tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!